February 22, 2017

Vrei să vezi la propriu cum este pe plajă în Mauritius sau lângă Turnul Eifel? Hai la Touristica!

Cum este să fii acum pe o plajă, să te dai cu barca sau să vezi la numai doi paşi Turnul Eifel, alături de persoana iubită, asta vei putea experimenta dacă vii în acest weekend, în 24 – 26 februarie, la Târgul de Turism Touristica, în incinta Vivo! Cluj-Napoca.

Banner facebook

Unul dintre expozanţii acestei ediţii vine cu un concept tehnologic inedit în domeniul turismului – VR (Virtual Reality) Point unde prin intermediul ochelarilor Samsung Gear, vizitatorii care îşi caută o vacanţă pot acum să “simtă” pe propria piele care este atmosfera dintr-o staţiune turistică.

Astfel, turiştii au posibilitatea să se transpună într-o destinaţie de vacanţă sau să se plimbe pe principalele străzi din marile oraşe. În Mauritius, spre exemplu, se pot plimba pe plajă sau cu barca. De menţionat este faptul că o astfel de demonstraţie este gratuită.

Reduceri anunţate de organizatori

Organizatorii Târgul de Turism Touristica le promit viitorilor turişti peste două zile de activităţi, consultanţă, rezervări pe loc, dar şi să tombole și vacanțe gratuite.

„La acestă ediție vor fi prezentate oferte pentru vacanţa de vară atât în România, cât şi în străinătate, dar şi destinaţii exotice, programe pentru turism de aventură, turism cultural şi de business, luna de miere, turism de tratament etc. În perioada târgului se vor aplica mari reduceri în funcţie de operatori şi destinaţia aleasă pentru rezervările pe loc. Vor fi şi alte surprize pe lângă cele menţionate deja”, au declarat organizatorii târgului, reprezentanţii Libero Events.

Cele mai căutate destinaţii

Sejururile devin din ce în ce mai accesibile în rândul românilor. Agențiile de turism au anunţat reduceri de până la 50% pentru rezervările early bird 2017 și cu avans minim. Cu doar câteva sute de euro românii îşi pot face concediul în staţiuni de top. Una dintre cele mai vizitate ţări vizitate de către români rămâne Grecia. Spre exemplu, pentru un sejur de 7 nopţi la un hotel de trei stele în Halkidiki preţul începe de la 202 euro/persoană. O altă ţară aflată în topul preferinţelor românilor este şi Turcia. Pentru un sejur de 7 nopţi într-un hotel de cinci stele ultra all inclusive, cu avion direct Cluj-Antalya, preţul porneşte de la 512 euro de persoană.

De asemenea şi litorarul Mării Negre este prezent în ofertele operatorilor. Marea Neagră este una dintre cele mai căutate destinaţii turistice din ţară de către români. Spre exemplu preţurile pot începe cu 32 de lei pe noapte la un hotel de 4 stele.

Târg gratuit pentru vizitatori

Târgul poate fi vizitat gratuit între orele 10:00 – 22:00, în perioada 24-26 Februarie 2017, în incinta Vivo! Cluj-Napoca, iar vizitatorii sunt aşteptaţi cu tombole, gratuităţi pentru copii şi experienţe high tech.

Evenimentul, aflat sub semnătura Libero Events, se desfășoară în două ediții pe an, iarna și primăvara, oferind posibilitatea experților din domeniu de a prezenta, promova și vinde cât mai multe experințe unice vizitatorilor, într-un cadrul informal și plăcut.