December 17, 2012

Viziteaza destinatii in voga acum 50 de ani si vezi o alta Romanie

Viziteaza Corsica anilor ’50, Insulele Canare, Bulgaria, insulele grecesti si chiar Romania anilor ’60, cu ajutorul filmarilor din colectia British Pathe.

Viziteaza destinatii in voga acum 50 de ani si vezi o alta Romanie
Cand frigul de afara si zapada iti fac gandul sa-ti zboare spre insule tropicale, iar dupa toata agitatia cotidiana ti-ai dori sa fi trait in vremuri mai simple, relaxeaza-te vizitand destinatii de vis, intr-un tur virtual prin arhiva cinematografica a British Pathe, cu o istorie de peste un secol.

Intoarce-te in Corsica anilor ’50, pe urmele lui Napoleon, pe jos, ori in autocarul plin cu muzicanti, pe serpentine abrupte, la inaltimi ce-ti dezvaluie in toata splendoarea lor peisajele insulei.


Pret: 50 de lire sterline, TVA inclus

Mai departe, poti vizita Insulele Canare, de data aceasta in imagini color, din anul 1962. Vezi atractiile turistice din Las Palmas, dar si obiceiurile localnicilor si stilul lor de viata, de-acum 50 de ani.


Pret: 50 de lire sterline, TVA inclus

Tot in 1962, poti vizita linistita insula Corfu, prezentata idilic, in contrast cu aglomeratia marilor orase, intr-un moment in care nu era asaltata de turisti, ca in ziua de astazi, iar pentru transport te puteai bizui doar pe magarii localnicilor.

Creta anului 1964

citeste mai multe aici