March 18, 2015

Vineri începe Târgul de Turism Touristica! Din Maramureş în Antartica, ai reduceri de 55% la vacante!

Nici nu a venit bine primăvara, însă visezi la vacanţa de vară? Târgul de Turism Touristica îţi aduce cele mai bune oferte pentru destinaţia ta de relaxare! Fie că ai în vedere locaţii deja cunoscute, precum Bulgaria, Turcia, Grecia, zone din România cum ar fi Predeal, Maramureş şi Valea Prahovei, sau destinații exotice precum Republica Dominicană, Dubai, Cuba, Mauritius , le poţi găsi pe toate şi nu numai  la reduceri de 35% sau chiar mai mari valabile pe parcursul târgului.

Hai la targ!

   Ai nevoie de alte argumente ca să ne vedem la târg?

Iată câteva avantaje:
-o gamă largă de oferte, toate în acelaşi loc

– discounturi generoase oferite de către expozanţi pe perioada târgului

-agenţiile îţi oferă posibilitate de a-ţi cumpăra vacanţa din timp şi în regim de early booking
– poţi pleca de la târg nu doar cu o vacanţă, ci şi cu alte premii oferite în cadrul tombolelor organizate

Şi altele…despre care aşteptăm să ne spui după ce ai participat la Touristica unde intrarea este liberă.

    Ai nevoie de câteva exemple de oferte?

Antarctica –  Croazieră de 15 zile cu plecare din Buenos Aires, având ca destinatie cel mai sudic continent,  pentru cei dispuși să plătească 4229 euro de persoană. Croazieră oferită de Paralela 45.  

Grecia – cazare la 2 *, prețul este de doar 120 euro, transport autocar modern 3*, 7 nopți cazare, însotitor de grup, asistență turistică în limba română în stațiune. Cazare 4*, transport autocar modern 4*, 7 nopți cazare, demipensiune bufet, însoțitor de grup, asistență turistică în limba română în stațiune la prețul de 280 Euro.

Turcia, stațiunea Lara – Kundu , hotel 5*, transport cu avionul cursă charter (zbor direct) Cluj – Antalya și retur, 7 nopti cazare și masă conform ofertei,  transfer, asistență turistică începând cu 682 Euro.

   Bulgaria – Hotel Admiral, 5* se poate achiziționa de la 19,5 Euro/persoană/noapte cu mic dejun inclus sau de la 14 Euro/persoană/noapte la un hotel de 3*.

Pentru cei care vor să ajungă vara aceasta în Spania, stațiunea Costa Blanca te primește cu prețuri de la 549 euro/sejur/ avion/mic dejun, hotel 3*.

Pentru iubitorii de destinații exotice un sejur în Dubai, transport cu avionul, zbor direct și transfer aeroport, cazare hotel 4,5*, prețul este de 438 Euro/7 nopți.

Spre Republica Dominicană, Punta Cana cu zbor din Madrid prețul este de 618 Euro/7 nopți/hotel 4*/regim all inclusive.

În Mexic, Riviera Maya&Cancun, de la 668 Euro, zbor din Madrid, 7 nopți/hotel 4*/regim all inclusive.

City-Break „Shopping şi vizită în Istanbul” cu autocarul din Cluj-Napoca în perioadele 30.04-05.05 şi 08-13.10.2015 la tariful de 205 euro/persoană ce include GRATUIT o croazieră pe Bosfor!

Pentru plecările spre Antalya ai 55% reducere și 50% pentru sejururi în Chania. Cei care aleg o vacanţă exotică cu peste 1500 de euro/cameră în perioada 04.05. – 31.05.2015 vor primi cadou un weekend la Green Village iar pentru pachetele charter Turcia & Grecia aveți 100 de euro reducere sau beneficiezi de 4 nopți de cazare la tarif de 3 nopți.

Cea de-a XII-a ediţie a Târgului de Turism Touristica va avea loc în 20-22 martie 2015 la Polus Center, (intrarea 4) Cluj-Napoca.

Program de vizitare 10:00 – 22:00

Evenimentul este organizat de  Libero Events, agenţie de evenimente B2B şi B2C care are în portofoliu manifestări în domenii precum: turism, comerţ online, antreprenoriat, resurse umane, arhitectură, software şi marketing. Organizăm târguri şi conferinţe: Touristica, TeCOMM, The Woman, HR Summit, ARThitecture, MarkDay, Software Architecture Day, Cluj Sales Conference, Cluj Insurance Forum etc.

Contact: office@liberoevents.ro, tel: 0364 110 371 sau 0747 425 160.

Mai multe detalii: http://touristica.ro/