February 4, 2014

Va doriti vacante ieftine? Cum functioneaza vacantele Last minute?

last-minute-holidays

Pentru a beneficia de o astfel de vacanta in primul rand trebuie sa aveti timpul necesar si flexibil, in asa fel incat sa cautati permanent ofertele de acest gen si sa aveti disponibilitate de a pleca conform lor.

Cele mai bune preturi sunt cu 1-3 zile inaintea plecarii!!!

In al doilea rand,  bagajul sa fie facut inca de cand v-ati propus sa achizitionati o astfel de vacanta.

O data platita vacanta trebuie facute deja asigurarile, ultimele detalii, anuntarea familie, a prietenilor!

In al treilea rand, trebuie sa stiti ca banii trebuie sa fie deja pregatiti, ofertele Last Minute se platesc in 24-48 de ore!!!

De ce sa mergi in vacante Last Minute ?

 Fiindca preturile sunt mici, uneori incredibil de mici!

Diferenta de pret, fata de oferta standard ajunge la cateva sute de Euro.

Multi visam sa avem vacanta all inclusive, doar ca preturile sunt de multe ori peste bugetul disponibil dar o vacanta Last Minute la un cost mic este inclus si acest regim de masa.

Asa parca merita vanatul ofertelor, bagajul facut in avans!

 Unde gasesti vacante Last Minute ?

 Cele mai bune oferte de vacanță in regim last minute, all inclusive si ultra all inclusive de vara vă așteaptă între 21 și 23 martie 2014 la Polus Center, Cluj-Napoca – Targul de Turism Touristica.

Vor fi prezentate diverse destinații de vară atât din România cât şi din străinătate, dar şi destinaţii exotice, programe pentru turism de aventură, turism de tratament, turism cultural şi de business etc.  cu reduceri aplicate în cadrul târgului cu pana la 35 %. In functie de oferta agentiilor reducerile pot depasi si 35% la rezervarile pe loc.

Vă așteptăm cu drag!