August 1, 2016

Un nou zbor din Aeroportul Cluj-Napoca, prin Atlasglobal

Atlasglobal Airlines a lansat astăzi primul zbor pe ruta Istanbul – Cluj-Napoca, Cluj-Napoca – Istanbul. Compania aeriană a adăugat o nouă destinație în rețeaua europeană, lansând zboruri și din Cluj-Napoca. Această decizie este parte a obiectivelor de dezvoltare și stabilirea zborurilor spre destinații strategice de către compania aeriană Atlasglobal.

Atlasglobal (1)

Pasagerii Atlasglobal pot alege zborul Cluj-Napoca – Istanbul și să conecteze astfel cu orașe din Turcia precum Izmır, Bodrum, Antalya, Adana, Gaziantep, Kayseri ve Trabzon și internaționale precum Kuwait, Tehran, Doha, Tbilisi, Erbil, Sulaymaniyah, Bagdat, Dubai (Sharjah), Bishkek, Yerevan, Nizhnekamsk și Nicosia, cu un orar de transfer convenabil.

 

Zborul din Cluj-Napoca spre Istanbul este programat de două ori pe săptămână, în zilele de luni și vineri, din Aeroportul Avram Iancu Cluj-Napoca către Istanbul Atatürk International Airport. Zborurile cu plecări din Istanbul au loc la 10:10, cu sosire la Cluj-Napoca la ora 12:00, în vreme ce zborurile din Cluj-Napoca sunt cu plecări de la ora 12:50 și cu sosire în Istanbul la 14:35.  Zborurile Atlasglobal Airlines din Cluj-Napoca – Istanbul au prețuri de pornire de la 79 euro/ dus-întors.

 

Atlasglobal (1)

Reprezentanții Atlasglobal declară că începând cu luna septembrie vor oferi posibilitatea ca turiștii să se bucure de zboruri pe ruta Cluj-Istanbul 7 zile pe săptămână.

 EkonomiPlus Comfort

Pasagerii Atlasglobal care aleg serviciile EkonomiPlus se bucură de o călătorie confortabilă, de la design-ul special al scaunelor din piele cu 77 cm spațiu de odihnă al picioarelor până la servicii complementare culinare. Pasagerii care aleg această categorie de servicii beneficiază și de bagaj de 30 kg și posibilitatea selectării locului dorit în aeronavă.

 Privilegii suplimentare pentru pasagerii Business Class

Pentru pasagerii care doresc să beneficieze de o călătorie unică, Atlasglobal oferă o experiență business completă. Pasagerii Atlasglobal care călătoresc la clasa business se bucură de 100 cm. spațiu confortabil pentru odihnirea picioarelor, și în aceeași măsură, servicii speciale care includ diversitate culinară, disponibilitatea unui bagaj de 40 kg., prioritate la serviciul de bagaje, transfer VIP de la aeroportul Istanbul Ataturk și acces în zona de lounge a aeroportului.

Biletele pentru zborul Cluj-Istanbul pot fi achiziționate pe www.atlasglb.com și de la agențiile de turism autorizate.

 

Despre Atlasglobal

Atlasglobal, compania aeriană prezentă pe piață din 14 martie 2001, cu sediul în Turcia, este licențiată pentru transportul de pasageri și mărfuri, intern și internațional, lansând primul zbor în iunie 2001.

 

Atlasglobal (2)

Atlasglobal a devenit prima companie aeriană privată din Turcia membră  IATA. Este certificată IOSA și a crescut frecvența zborurilor cu 80% într-un timp foarte scurt. A început cu două aeronave, pe parcurs s-a dezvoltat, deținând la momentul actual peste 27 de aeronave, printre care Airbus A319, A320 și A321. Opereză pe zboruri programate din Turcia până în Asia, Europa Centrală și de Est, incluzând zona de nord a Ciprului. Compania este recunoscută și beneficiază de o cerere mare pe piață datorită serviciilor de calitate, a standardelor de securitate și a confortului oferit pasagerilor la bord.

Atlasglobal este prima companie aeriană ce a lansat sistemul de bilete electronice în Turcia, care permite pasagerilor să-și genereze eficient biletul în mediul online. Este singurul portavion din Turcia care conectează zboruri în jurul lumii datorită agreement-ului menținut cu peste 70 de rute aeriene internaționale.

Atlasglobal a înființat AFA (Atlantic Flight Academy) spre a oferi training-uri performante pentru piloți și echipajele de cabină, oferind soluții pentru nevoile în creștere în sectorul aviației și echipei ATS, unde ingineri și tehnicieni foarte experimentati și certificați furnizează servicii de mentenanță în acord cu regulamentele la nivel global, respectate de Atlasglobal și alte companii aeriene internaționale.