October 12, 2018

Tu ce destinație alegi pentru vacanța din 2019?

Dacă ești în căutarea unei destinații exotice, o experiență aparte poate fi Krabi, Thailanda. Krabi este destinația ideală atât pentru familii cu copii sau cupluri tinere, cât și pentru exploratorii pasionați.
Provincia cuprinde peste 150 de insule cu diverse oportunități de recreere. Situat pe coasta de est a Thailandei, la 800km sud de Bangkok, provincia este de o frumusețe naturală remarcabilă: aici găsești plaje virgine mărginite de stânci calcaroase ciudate, cascade și peșteri.

Research-ul l-am făcut tot noi, ai mai jos o variantă de călătorie:
KRABI – SEJUR 7 NOPȚI
Transport avion – plecare din București
Cazare – camera dublă cu mic dejun inclus
Servicii incluse – Bilet de avion București – Krabi – București – Taxe de aeroport – Cazare 7 nopți în camera dublă – Mic dejun – Transfer de la și la aeroport
Cost: 2000 Euro
*Activități extra: navigatul, plimbările cu caiacul, birdwatching sau snorkeling, vizite la parcurile Khao Phanom Bencha sau Than Bokk-Horani,etc

Krabi

De ce ai alege o croazieră? Navele de croazieră sunt adevărate hoteluri de lux plutitoare, iar tu, ca pasager, ai la dispoziție atât de multe activități, încât nu te poți plictisi o secundă. Imaginează-ți un mic orăsel destinat distracției și relaxării, care face înconjurul lumii. Astfel tu te vei bucura de o călătorie fascinantă și extragantă, petrecută într-un mod atipic.
Spre exemplu: Croaziera 2019 – America Centrală/Canalul Panama (Tâmpa) – Carnival Cruise Lines – Carnival Miracle
Durata sejur – 8 nopți
Vas: Carnival Miracle
Porturi: Tâmpa, FL – Grand Cayman, Insulele Cayman – Puerto Limon, Costa Rica – Panama Canal
Plecare din: Tâmpa, FL
Pret: 769 $/pers

Croaziera

O gama mai vasta  a destinatiilor cat si a preturilor de vacante, dar si a informatiilor le gasiti doar la Targul de Turism Touristica.
Locatia de desfasurare a targului este VIVO! Cluj Napoca, data 23-25 Noiembrie 2018.