June 3, 2013

Te plictisesti asteptand avionul? Ce aeroporturi iti ofera jacuzzi, concerte live, teren de golf sau cinema IMAX

Marile aeroporturi nu sunt primele locuri care ne vin in minte atunci cand ne gandim la distractie. Mii de pasageri asteapta sa treaca de controalele de securitate, unii plictisiti, altii nerabdatori. Tot mai multe aeroporturi si-au propus sa rezolve insa aceasta problema, indulcind cumva perioada de asteptare pana la imbarcare.
 Te plictisesti asteptand avionul? Ce aeroporturi iti ofera jacuzzi, concerte live, teren de golf sau cinema IMAX
CNN a facut o selectie a celor mai mari si mai aglomerate aeroporturi din lume, unde au loc activitati si servicii de entertainment, dedicate pasagerilor.
Singapore

Aeroportul Changi din Singapore a fost printre primele care au introdus zone cu WiFi gratuit, in timp ce pe acoperis o piscina si un jacuzzi au fost deschise pasagerilor inca de la sfarsitul anilor ‘90. In ultimii ani, turistii s-au mai putut bucura de o galerie interactiva de arta, tobogane pentru copii, un parc natural la fata locului, dar si tururi gratuite ale orasului, pentru cei care au de asteptat mai mult de cinci ore.
Nashville
Orasul este considerat unul dintre leaganele muzicii americane, printre cei care si-au inregistrat melodiile in studiourile de aici numarandu-se Elvis Presley, Dolly Parton si Johnny Cash. Pentru a pastra cat mai vie mostenirea muzicala, Aeroportul International Nashville ofera calatorilor concerte live, pe cele patru scene, unde au loc pana la 100 de spectacole gratuite in fiecare an.
San Francisco
citeste mai multe aici