February 7, 2014

Recreere în cel mai mare complex balnear din Europa, Hungarospa Hajdúszoboszló, câştiga un weekend la Hotel Korona şi bilete de intrare la palatul acvatic Aqua-Palace

Vă aşteptăm cu oferte promoţionale la TOURISTICA –  Târgul de turism din POLUS CLUJ  între  21.03. 2014 – 23.03.2014, unde prin tragere la sorţi puteţi câştiga un weekend la Hotel Korona (http://www.hotelkorona.net/?lang=ro) şi bilete de intrare la palatul acvatic Aqua-Palace (http://ro.hungarospa.hu) .

Hajdúszoboszló este oficial clasificată ca staţiune balneară de excepţie a Ungariei. Oraşul situat în partea estică a Ungariei se află în imediata vecinătate a vibrantului oraş Debreţin, la 220 km de Budapesta, 224 km de Cluj Napoca şi numai 73  km de Oradea. Ca rezultat al dezvoltării continue, localitatea  a devenit dintr-un mic orăşel  cea mai vizitată destinaţie după Budapesta. New Image

Ȋn Hajdúszoboszló  se află cel mai mare complex balnear din Europa. Ştrandul şi băile termale sunt situate pe 30 de hectare, iar în perioada dezvoltării ample din perioada 2001-2002 s-a înfiinţat  primul  Aquapark din Ungaria, care  a fost urmat în anul 2010 de inaugurarea centrului spa acoperit, Aqua-Palace. New Image3

Palatul acvatic Aqua-Palace, cu o extindere de 15.000 mp şi o atmosferă de excepţie, îi aşteaptă pe toţi membrii familiei cu o gamă largă de servicii, pe tot parcursul anului.

Complexul Aqua-Palace este compus din două clădiri: Clădirea cu bazine pentru îmbăiere şi Clădirea Surf. Ȋn cele două clădiri există condiţii de petrecerea a timpului liber pentru toate categoriile de vârstă. Există băi tematice, bazine pentru copii mici si bebeluşi, tobogane pentru copii. Punctul de plecare al unui tobogan se află la etajul 2 al clădirii iar sosirea se află la parter.

Palatul acvatic este legat printr-un coridor cu Băile termale.

Investiţiile vor continua şi în anul 2014!

New Image4 New Image5

Inima tuturor activităţilor de tratament, wellness şi agrement din Hajdúszoboszló este apa.

De efectele apei  ce conţine iod şi  săruri se pot bucura deja de opt decenii şi oaspeţii care vizitează staţiunea. Bazându-se pe apa termală – care este adecvată pentru boli reumatice, ginecologice, precum şi pentru cure suplimentare dupa traumatisme şi tratamente post-operatorii –  se oferă în jur de 40 de tratamente medicale.

Modernizarea Hungarospa va avea trei direcţii principale, în general lucrări care nu s-au realizat în cadrul investiţiilor anterioare. Va fi modernizată clădirea băii termale, vor fi renovate şi duşurile care aparțin de aceasta şi va fi înființată şi o mofetă artificială.

Pe teritoriul ştrandului va fi renovată piscina Omega, iar vechiul tobogan-spiral va fi dezmembrat. Iubitorii de aventuri acvatice se pot bucura, deoarece se va extinde Aquaparcul!  În primul rând vor oferi divertisment acvatic pentru copiii  cu vârsta cuprinsă între 6 şi 10 ani. Pe de altă parte, se extinde şi parcul de tobogane. Partea nouă va fi conectată cu cea existentă printr-un tunel, deoarece toboganele noi, care vor mări nivelul de adrenalină, vor fi construite pentru fanii acestora lângă piscina de înot.

Conform planurilor, investițiile se vor termina în sezonul estival al anului 2014, astfel gama bogată de servicii a complexului Hungarospa se va lărgi pe placul oaspeţilor.

New Image6 New Image7

New Image8

Și încă o informație importantă: prețurile complexului balnear Hungarospa nu au crescut în anul 2013, şi vor fi similare şi în anul 2014.

Vizitaţi website-ul oficial a staţiunii Hajdúszoboszló şi alegeţi din ofertele speciale de cazare: http://hajduszoboszlo.hu/ro/.