June 8, 2015

Last Minute la vacante in acest weekend!

Touristica Last Minute este evenimentul care aduce weekend-ul bagajelor de oferte turistice în perioada 12-14 Iunie 2015, între 10:00 – 22:00, la intrarea în supermarket-ul Carrefour, din Polus Center, unde clujenii şi nu numai sunt îndemnaţi să îşi facă check-in planurilor de concediu.

Touristica - last minute_

Evenimentul este dedicat persoanelor care îşi doresc ca în acest sezon estival să devină turişti, indiferent de destinaţia aleasă. Touristica Last Minute, aduce mai aproape agenţiile de turism care vor veni în întâmpinarea celor prezenţi cu oferte turistice pentru perioada imediat următoare.

De ce să mergi în vacanțe Last Minute ?

Fiindcă prețurile sunt mici, uneori incredibil de mici!

Diferența de pret, față de oferta standard ajunge la câteva sute de Euro.

Găsim  oferte cu regim de masă all inclusive sau transport cu avionul la prețuri rezonabile, plus alte servicii pentru care merită vânatul ofertelor și bagajul făcut în avans!

 Unde găsești vacanțe Last Minute ?

Cele mai bune oferte de vacanță în regim last minute, all inclusive și ultra all inclusive de vară le găsești weekendul acesta, în 12-14 Iunie 2015, între 10:00 – 22:00, la intrarea în supermarket-ul Carrefour, din Polus Center,

Touristica Last Minute este un eveniment conex al Târgului de Turism Touristica, sub semnătura Libero Events.

Libero Events este agenţia de evenimente şi PR, B2B şi B2C, sub semnătura căreia au loc conferinţe şi workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, ARThitecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar şi  târguri: Touristica.

Evenimentele marca Libero Events au la bază profesionalismul şi încrederea în clienţi ce devin parteneri şi în parteneri ce devin prieteni în domenii precum: business feminin, resurse umane,  e-commerce, marketing, arhitectură, software, sales şi antreprenoriat.