December 17, 2012

Inovatiile din aeroporturi: sali de yoga, piscine ori gradini tropicale pentru pasagerii stresati

Persoanele care calatoresc mult cu avionul se confrunta cu greutati in ceea ce priveste mentinerea unui regim alimentar sanatos, motiv pentru care tot mai multe aeroporturi au inceput sa vina in intampinarea lor, punandu-le la dispozitie sali unde sa faca miscare intre doua escale, de exemplu.
Inovatiile din aeroporturi: sali de yoga, piscine ori gradini tropicale pentru pasagerii stresati
Secretul consta nu atat in beneficiile aduse de sport, cat de ceea ce miscarea te impiedica de fapt sa faci, si anume sa iti petreci timpul intr-un mod nesanatos, scriecotidianul britanic Financial Times.

“E mult mai bine sa-ti folosesti timpul facand fitness, decat sa mananci fara rost, sa bei ori sa faci cumparaturi”, este de parere antrenorul personal Kathryn Freeland“In timp ce calatoresti cu avionul poti ajunge sa mananci pana la cinci mese nesanatoase pe zi, din cauza faptului ca te plictisesti. Daca alegi sa faci miscare, in schimb, nu numai ca nu te vei mai plictisi, dar vei arde si multe calorii”, adauga antrenorul.

Exercitiile stimuleaza pasagerii
Freeland sustine ca oamenii renunta la miscare de cele mai multe ori din cauza lipsei de timp ori a stresului de a se afla mereu pe drumuri.