December 8, 2014

Filadelfia Turism “Un circuit foarte cerut este Israel combinat cu Iordania”

Într-un interviu pentru Brand Report, marketing managerul agenţiei Filadelfia Turism, a explicat care este specificul clienţilor lor, ce vacanţe aleg clujenii şi noutăţile agenţiei pe piaţa turismului. 

71Cum a fost sezonul de vara pentru Filadelfia Turism si ce pachete de vacanţă de vară s-au vândut cel mai bine în rândul românilor, în acest an?

Un sezon foarte bun. Fata de anul precedent am constatat cresteri de 30%. Destinatia cea mai vanduta a fost Grecia, urmata de Turcia si Bulgaria.

Printre cele mai cunoscute pachete ale agentiei sunt pelerinajele în Israel. Care este pachetul standard pe care un turist român îl alege pentru acest tip de sejur/circuit?

Pachetul standard pentru Israel este de 7 zile si include cele mai importante obiective turistice si religioase din Israel. Se vor vizita orasele: Ierusalim, Betleem, Nazaret, Ierihon, Haifa, Tel Aviv etc. Tarifele pentru 2015 incep de la 520 eur/pers si includ cazarea 7 nopti la hoteluri de 4*+ cu demipensiune, biletul de avion, autocar pe toata perioada pelerinajului, insotitor de grup si ghid vorbitor de limba romana si intrarea la toate obiectivele turistice mentioante in program.

Mai nou un circuit foarte cerut este Israel combinat cu Iordania, un circuit de 8 zile unde este inclus si Amman-ul – capitala Iordaniei si Petra.

Ce destinatie ati remarcat in crestere dupa numarul de turisti?

GRECIA

Vacantele pot fi uneori obositoare, in special pentru familii. Ati putea sa le dati cateva sfaturi pentru a avea o vacanta cat mai linistita si odihnitoare?

Pentru a avea o vacanta linistitata si odihnitoare este recomandat sa aleaga un hotel cu servicii foarte bune, aprope de plaja si regim de masa cu demipensiune sau all inclusive. Nu recomandam circuitele cuturale pentru familii in cazul in care vor doar sa se relaxeze.

Ce le-ati recomanda turistilor, o data ajunsi in vacanta, sa faca pentru a profita la maxim de destinatia aleasa?

Sa incerce sa descopere destinatia cat mai mult. Acestia pot opta pentru excursiile optionale sau pot sa isi inchirieze mijloace de transport pentru a vizita cat mai in detaliu destinatia aleasa. Chiar daca poate unii au ales un regim de masa all inclusive sa incerce in unele zile si restaurantele cu mancare traditionala.

Ce locuri ati include in categoria “HOT Destinations” pentru acesta toamna?

MEXIC SI REPUBLICA DOMINICANA pentru care putem oferi cele mai bune tarife avand in vedere ca lucram direct cu tour operatori renumiti care ofera aceste destinatii.
Spre exemplu o oferta de Craciun sau Revelion in Mexic incepe de la de la 1398 EURO /PERS/7 nopti cu ALL INCLUSIVE

Tariful include: bilet de avion cursa charter din Madrid, 7 nopti cazare cu all inclusive, transfer aeroport-hotel-aeroport.

Ce pachete turistice pregăteşte Filadelfia Turism pentru următoarea perioadă de vacanţă?

Am pregatit cele mai bune tarife pentru pachetele de vara 2015 in destinatiile vedeta ale romanilor: Grecia, Turcia, Bulgaria oferte cu autocarul, avionul cat si individual.

Din informaţiile dumneavoastra, ce segment de piaţă va fi de viitor pentru turismul românesc intern?

Persoanele care evita sa mearga departe de casa si nu agreeaza calatoria cu avionul sau autocarul pe distante mai lungi.
Seniorii sau persoanele care opteaza pentru ofertele speciale din extra sezon precum „Litoralul pentru toti”

Tinerii care cauta distractia de pe litoralul romanesc, in special la Mamaia sau in cazul sezonului de iarna distractia din renumitele statiuni montane romanesti.