LOCATIE

LOCATIE

Cluj Napoca reprezinta un oras tanar si in continua miscare si expansiune. Populatia acestuia ajunge peste 500 000 locuitori (incluzand asezarile limitrofe
Floresti, Apahida etc). Importante companii isi au sediul aici precum: Banca Transilvania, Farmec, Mol Romania, Terapia Ranbaxy, Emerson, etc.

VIVO! Cluj Napoca 

VIVO! Cluj Napoca  reprezintă un concept urban de ultimă generaţie, fiind cel mai mare centru comercial din Transilvania.
Proiectul a fost realizat astfel încât să ofere cele mai bune oportunităţi comerciale, de servicii şi petrecere a timpului liber, într-un spaţiu elegant, curat şi sigur. VIVO! Cluj Napoca este cel mai mare complex multifuncţional pe un singur nivel din România şi cel mai mare centru comercial din Transilvania. Complexul a fost creat în ideea de a reproduce centrul unui oraş, dar sub un singur acoperiş. Toţi cei care vin la VIVO! Cluj Napoca , cei mici, tinerii, familiile, găsesc aici tot ce au nevoie. VIVO! Cluj Napoca cuprinde o gamă completă de produse şi servicii – de la magazine, cafenele, locuri de întâlnire şi odihnă, până la unităţi bancare sau farmacii.

VIVO! Cluj Napoca s-a afirmat ca fiind un spaţiu prietenos şi ospitalier pentru cei care doresc să îşi petreacă timpul liber într-o ambianţă de calitate, pentru relaxare sau socializare, la shopping sau, pur şi simplu, la distracţie.
Permanent, la VIVO! Cluj Napoca  sunt evenimente precum: concerte cu nume sonore din România şi străinătate, parade ale modei, spectacole pentru copii, lansări de modele auto, targuri, rally show-uri, concursuri de dans, evenimente editoriale, concerte de muzică clasică etc.

DSC09001