August 22, 2016

Destinații exotice sau sărbatori la munte – românii își rezervă din timp concediile!

Vacanțe cu căldura soarelui sau a șemineului, cocktail sau vin fiert, pe plajă sau în zăpadă, vacanțele încep să prindă contur in mintea fiecăruia dintre noi.

jamaica

Online-ul pare soluția pentru toate întrebările pe care le putem avea. Un search rapid ne arată care sunt destinațiile potrivite pentru vacanța de Crăciun sau destinația exotică la care visăm pentru vara viitoare. Am setat toate filtrele, galeriile foto sunt numeroase: insule insorite sau munți înzăpeziți pregătiți pentru ski.

La capitolul achiziţii online de vacanţă românii sunt destul de conservatori, conform unui studiu Google. Acești preferă să cumpere în urma unor interacţiuni personale, de aceea îşi doresc o discuţie telefonică sau aleg să facă o vizită la agenţia de turism.

Fie că vorbim de sejur sau circuit, beneficiile sunt multiple în cazul colaborării cu o agenție de turism sau turoperator și încep de la flexibilitatea rezervărilor – adaptarea acestora în funcție de preferințe, până la oferte speciale și discounturi, lipsa stresului actelor, a alergăturii și al riscurilor apărute la destinație.

Cum alegem totuși oferta cea mai avantajoasă, cum știm dacă experiența va fi una pe măsură și adaptată preferințelor noastre? Targurile de turism din sezon sunt prilejul perfect de a-ți rezerva vacanța ideală pentru sărbătorile de iarnă sau a descoperi noi destinații exotice pentru vara anului 2017.

Ski in Alpi, peisaje de poveste și relaxare la superlativ

Fără dar și poate, Alpii sunt prima destinație la care ne gândim atunci când discutăm de ski și vacanța de iarnă petrecută într-un peisaj specific. Supranumit și “Ibiza Alpilor”, Solden abundă în pârtii cu toate gradele de dificultate, care se întind pe 140 de kilometri, instalații moderne de zăpadă artificială, telegondolă la altitudine de 3.040 metri, precum și cele două zone de schi de pe ghețar. Situat în inima Otztal, Langenfeld te așteaptă să îi descoperi minunatele împrejurimi și este renumit pentru oaza de relaxare oferită de SPA-ul termal “Aqua Dome”. Turiștii pot beneficia de un sejur complet de 7 nopți cu mic dejun inclus cu prețuri pornind de la 419 euro/persoană pentru camera dublă.

România frumoasă, tradiție, colinde și obiceiuri străvechi

Farmecul sărbătorilor de iarnă în România nu a fost pus vreodată la îndoială. Cu atât mai mult în zonele în care tradițiile se păstrează intactă de secole, deliciile culinare sunt la loc de cinste, iar priveliștile minunate ale satului completează povestea. Turiștii dornici să petreacă sărbătorile într-un mod autentic alături de cei dragi pot beneficia de sejururi de revelion în regim de patru stele cu prețuri care pornesc de la 379 euro/persoană/sejur de 3 nopți  în cameră dublă standard cu demipesiune inclusă.

Asia – Mix de culturi și paradis natural

Recunoscută de turiști ca fiind “cea mai exotică țară de pe continentul asiatic“, Thailanda iși onorează cu succes renumele. Vei găsi o cultură aparte, cu vestigii istorice bogate și variate, frumuseți naturale remarcabile, de la munti și jungle în nord, spre plantatiile de orez din centru și până la plajele strălucitoare, nisipoase și insulele tropicale din sudul țării. Astfel, o vacanță în sudul Thailandei (Phuket), 8 zile, cu mic dejun inclus pornește de la 909 euro/persoană/cameră dublă.

Vino la Târgul de Turism Touristica, în 25-27 Noiembrie 2016Polus Center Cluj si prinde cele mai bune oferte pentru iarnă 2016 si vara 2017!