November 20, 2023

Descoperă în acest weekend lumea într-un singur loc, la Târgul de Turism Touristica

În acest weekend are loc cel mai important târg de turism din zona Transilvaniei – Touristica.

Ediția de toamnă reunește, ca în fiecare, cele mai importante agenții de turism și tour operatori, care vin cu oferte speciale și discounturi pentru vizitatorii târgului. 

Agențiile prezente la Touristica 2023 vor oferi pachete pentru toate preferințele și bugetele, de la city break-uri cu autocarul și avionul sau vacanțe tip charter, până la expediții exotice, croaziere sau călătorii de tip lună de miere. Cu oferte pentru familii, prieteni sau chiar pentru cei care doresc să călătorească singuri, evenimentul se adresează tuturor iubitorilor de călătorii. 

În această ediție, agențiile de turism au pregătit oferte last minute pentru cei spontani, dar și opțiuni early-bird pentru cei care preferă să își planifice călătoriile din timp. Printre acestea, vor exista pachete dedicate iubitorilor de sporturi de iarnă și oferte de neegalat pentru petrecerea Crăciunului și Revelionului în locații de vis. 

Într-o perioadă în care turismul global a fost afectat de diverse evenimente, de la zboruri întârziate sau anulate la destinații scoase din circuit, alegerea unei agenții de turism de încredere este mai importantă ca niciodată. Participanții la Touristica 2023 vor avea ocazia să interacționeze direct cu agențiile de turism și să primească sfaturi și asistență pe toată durata călătoriei, asigurându-și astfel o experiență lipsită de griji.

„Touristica este o oportunitate pentru toți cei pasionați de călătorii și aventuri de neuitat. Târgul oferă și în acest an vizitatorilor discounturi și oferte speciale, o gamă largă de destinații, premii, tombole și multe alte surprize. Nu în ultimul rând, vizitatorii vor beneficia de oferte personalizate, în funcție de preferințe și buget.

Recomandăm colaborarea cu agenții de turism de încredere care pot să găsească soluții în situații dificile.”  –  Carmen Ciocian, Senior Project Manager al evenimentului Touristica

Târgul de Turism Touristica va avea loc în incinta VIVO! Cluj-Napoca (intrarea 4), respectând toate normele și regulamentele impuse de autorități. Organizatorii asigură un mediu optim pentru atât expozanți, cât și vizitatori.

Perioada de vizitare a Târgului de Turism Touristica este 24-26 noiembrie, între orele 10:00-22:00, iar accesul este gratuit pentru vizitatori.

Pentru mai multe detalii și informații, vă invităm să accesați site-ul evenimentului: www.touristica.ro. Pentru informații suplimentare:
Carmen Ciocian
carmen@liberoevents.ro