December 2, 2013

De ce să porţi echipamentele de schi în vacanţă când le ai la îndemână acolo?

Vrei să mergi în vacanţă la schi dar purtatul echipamentului îţi taie tot cheful?

Este inconfortabil să îţi alegi destinaţia în funcţie de posibilitatea de aţi transporta toate accesoriile de schi, de aceea îţi propunem să alegi ca destinaţie în această iarnă – Chamonix. Aici găseşti aproape de  Aiguille du Midi, Hotel l’Héliopic Sweet & Spa **** cea mai nouă şi modernă unitate de cazare care îţi oferă un sejur complet cu tot ce ai nevoie pentru a avea o vacanţă reuşită şi Skishop un magazine modern de vânzare sau închiriere de echipamente de munte de la cele mai bune branduri.

225x236_elitelight

 

Week-end de sport cu prietenii sau o vacanță de relaxare cu familia, SkiShop satisface nevoile tehnice şi oferă siguranţă oricărui tip de clientelă. Specialiştii te vor ajuta cu fiecare echipament în parte, ei se adaptează la toate gusturile şi cerinţele.

De la îmbrăcăminte potrivită pentru zăpadă, ochelari de soare, mănuși, căști de protecție, măști până la snowboard-uri, schi-uri, beţe, încălţăminte, rachete pentru toate tipurile de sporturi schi alpin, schi fond, off-piste, freeride şi snowboarding vă stau la îndemână  cu un orar prelungit.

Echipamentele sunt menținute cu cele mai înalte cerinţe de finisare. Schi-urile sunt recondiționate cu o înaltă tehnologie ce asigură ascuţire şi ceruire cu o ceară biodegradabilă. Pantofii sunt dezinfectaţi cu un produs biodegradabil în conformitate cu standardele europene de mediu. În cele din urmă schiorii se pot bucura de dulapuri şi serviciu de depozitare bagaje.

Te invităm să descoperi şi să te bucuri de munte, sport şi relaxare într-un decor uimitor.

 logo

 Dacă te-am convins ne poţi contacta la: 

Adresss: 50 place de l’Aiguille du Midi  

74400 Chamonix-Mont-Blanc. FRANCE

Phone: +33 (0)4 50 54 55 56

Email: skishop@heliopic.com

Web: http://heliopic-hotel-spa.com/

https://www.facebook.com/Heliopic

 

[frame bgcolor=”#0e3f70″ version=”light”][/frame]