Târgul de Turism Touristica are loc în această primăvară pe 15-17 februarie 2019, în cadrul VIVO! Cluj-Napoca. Agențiile și touroperatorii s-au înscris din timp la târg și au pregătit pachete cu prețuri early-bird la sejururi exotice, excursii pentru întreaga familie, lună de miere și chartere cu cele mai căutate destinații din Europa!

În 2018, printre destinațiile preferate de români s-au remarcat Turcia, Canada (datorită ridicării vizelor și a introducerii rutelor directe), Israel, Egipt, Dubai și Cipru. Pe de altă parte, destinații exotice precum Panama, Mauritius sau Singapore, s-au aflat printre alegerile turistice atractive pentru turiștii români.

Care sunt cele mai frumoase destinații exotice 2019?

Turiștii români care își propun să exploreze destinații din Asia, Africa sau America de Sud sunt așteptați la târg pentru a profita de cele mai bune oferte la vacanțe și circuite exotice 2019. Pentru cei ce doresc să lase în urmă frigul Europei,  destinațiile cele mai ofertante sunt: Bangkok, Seychelles, Mauritius, Cuba sau Cancun.

În fiecare an, agențiile și touroperatorii prezenți la târg vin pregătiți cu adevărate expriențe exotice pentru pasionații de călătorii, sejururi pentru lună de miere și destinații din Europa, accesibile pentru întreaga familie. În cadrul târgului, vizitatorii au parte de oferte personalizate și destinații noi cu plecare atât din Cluj-Napoca, cât și din București.” declară organizatorii.

 Luna de miere

Nunta este, fără dar și poate, un moment extrem de important, romantic și intim pentru fiecare cuplu. Pentru ca evenimentul să fie memorabil, de la rochie, costum, restaurant, meniu, momente speciale, ați traversat împreună o perioadă destul de stresantă, în care v-ați străduit să faceți totul perfect, fără excepție.

După ce v-ați asigurat că totul e stabilit și celebrarea momentului a iesit după pofta inimii, urmează o perioadă relaxantă, binemeritată. Ne referim, bineînțeles, la luna de miere – antidotul antistres perfect. Alegerea destinației când vine vorba de luna de miere este o decizie importantă, pe care fie o luați împreună sau, de ce nu, vă puteți surprinde jumătatea cu un sejur într-o destinație atipică!

Esența lunii de miere sunt relaxarea și grijile lăsate acasă, nu-i așa? Astăzi e mai ușor ca oricând să explorezi paradisuri tropicale, datorită diversității de oferte, a tarifelor accesibile pentru zboruri și cazare.

Sugestii destinații pentru luna de miere: Goa, Sri Lanka (India), San Torini (Grecia), Punta Cana (Republica Dominicană), Zanzibar (Tanzania), Krabi (Thailanda),  Palawan (Filipine), Croazieră Caraibe,  Maldive, Bali (Indonezia).

Identitatea nouă a evenimentului te duce cu gândul la vacanță, la animale exotice simpatice, care te invită să călătorești #oriundeinlume cu Târgul de Turism Touristica!

Târgul de Turism Touristica din 15-17 februarie are loc la Cluj-Napoca în incinta VIVO! și este o oportunitate atât pentru agențiile de turism, touroperatori sau detailiști care își pot prezenta oferta la pachetele de vacanțe pentru anul 2019, cât și pentru pasionații de călătorii care beneficiază de consultanță gratuită și cele mai bune oferte.

 Târgul este deschis gratuit vizitatorilor de vineri până duminică în intervalul orar 10:00-22:00.

__________

Contact: Carmen Ciocian | 0747 425 160