December 8, 2014

Cum poti sa ai o camera la hotel la Marea Neagra, incepand de la 4000 Euro PE VIATA?

În zona localităţii 23 August, va fi construit un complex rezidențial compus din şapte clădiri cu 900 de apartamente de tip studio (condo) şi un hotel, care va avea toate facilitățile unui resort de lux. Piscine exterioare pentru adulţi şi copii, restaurante, baruri, cluburi, discoteci, terenuri sportive, un teatru de vară de tip amfiteatru, o plajă privată şi o parcare privată vor deservi atât complexul rezidențial, cât și hotelul. Complexul va fi deschis din luna iulie 2015, construcțiile continuând cu ridicarea Blaxy Hotel și a centrului de sănătate, până în iunie 2016.

03_investitie_-_macheta

Dezvoltatorii SC Blaxy Premium Resort & Hotel SA anunță demararea lucrărilor la acest ansamblu rezidențial cu 900 de apartamente pe care proprietarii le vor putea achiziționa în regim pe proprietate periodică. Amplasat pe o suprafață de 35.000 mp, Blaxy Premium Resort & Hotel este situat în zona localității 23 August, la o distanță de un kilometru nord de stațiunea Olimp, în locul unde Marea Neagră se întâlnește, la margine de pădure, cu Lacul Tătlăgeac. Proiectul prevede ridicarea unui resort mixt alcătuit din şapte tronsoane de locuințe de vacanță având ca facilități: piscine exterioare pentru adulţi şi copii, restaurante, baruri, cluburi, discoteci, terenuri sportive, pe scurt, peste 60 de cluburi de distracţie şi animaţie. Planul include și construirea unui hotel care va avea până la 400 de camere de 5 stele, dotat cu business center, health club, SPA, piscină acoperită. Un teatru de vară tip amfiteatru, o plajă privată în suprafaţă de aproximativ 9000 mp și o parcare privată amplasată pe un teren de 13.000 mp vor deservi atât complexul rezidențial, cât și hotelul.

Casă de vacantă pe malul Mării Negre

Conceptul inovator lansat de Blaxy Premium Resort & Hotel SA în România – proprietatea periodică –  va oferi un acces mai facil la propria casă de vacanță de cinci stele pe malul Mării Negre. Practic, printr-o investiție accesibilă și unică într-un Condo Blaxy, un proprietar va avea acces la concedii pe viață într-o casă de vacanță, care îi va aparține în fiecare an, timp de o săptămână, având, conform legislației actuale, aceleași drepturi depline asupra casei de vacanță ca în cazul proprietății tradiționale, cu posibilitatea de a o închiria, a o vinde sau a o lăsa moștenire. „Blaxy Resort oferă viitorilor proprietari oportunitatea unei investiții de viitor. O practică des întâlnită în alte părți ale lumii, proprietatea periodică garantează concedii pe viață în săptămâna aleasă, în propria casă de vacanță, pentru totdeauna, și constă în împărțirea proprietății către mai mulți proprietari. Această partajare oferă cel puțin trei avantaje majore: reducerea costurilor de cumpărare și de întreținere a casei de vacanță, folosirea la maximum a potențialului proprietății și degrevarea proprietarilor de obligațiile administrative și birocratice”, a declarat Elena Klaici, unul dintre acţionari. Complexul va avea două tipuri de unități care vor putea fi cumpărate: condo simplu cu suprafață de 32 mp (capacitate doi adulți și doi copii) sau condo dublu – 64 mp (capacitate patru adulți și doi copii). Blaxy Resort va fi deschis pentru vacanțele membrilor săi, care pot achiziționa una sau mai multe perioade, timp de 36 de săptămâni pe an, celelalte 16 săptămâni fiind dedicate îmbunătățirii și administrării serviciilor oferite de resort și hotel.

Cum poţi deveni proprietar în noul complex

Prețul de lansare al unei astfel de proprietăți variază, pentru sezonul de vară, între 3.750 și 4.250 de euro, pentru condo-urile cu vedere la mare și piscină. Contractând în avans una dintre unităţi, un proprietar obține și statutul de membru Blaxy Resort, care îi oferă acces privilegiat și discount-uri la toate resursele și serviciile resortului (restaurante, baruri, cluburi, SPA, centru de sănătate, clubul copiilor, magazine etc.), precum și acces gratuit la plaja privată și la toate piscinele din complex, în baza Cardului Blaxy. Conform planului, lucrările la proiectul turistic-rezidențial se vor desfășura în două etape. Cele şapte clădiri cu peste 900 de apartamente de vacanță, piscinele, amenajările peisagistice, terenurile sportive, cluburile, barurile, parcarea și plaja privată vor fi finalizate până în vara anului viitor, astfel încât primii proprietari să-și poată petrece vacanța aici în lunile iulie – august 2015. Ulterior, construcțiile vor continua cu ridicarea hotelului și a centrului de sănătate până în iunie 2016.

investitie_1

Despre Blaxy Premium Resort & Hotel SA

Societatea a fost înfiinţată în anul 2014 şi are sediul social în comuna 23 August, strada George Călinescu. Capitalul social subscris este de 1.000.000 de lei, integral vărsat, fiind compus din 100.000 de acţiuni, valoarea uneia fiind de 10 lei. Acţionarii societăţii sunt: Elena Klaici, născută în 1974 în Bucureşti, care deţine 10.000 de acţiuni, Oguz Yilmaz, născut în 1959, în Iskenderun, Turcia, care deţine 90.000 de acţiuni. Administratorii societăţii sunt Elena Klaici, Gokhan Caliskan şi  Oguz Yilmaz (director general). Activitatea principală, conform codificării CAEN a societăţii, este „hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare”. Investitorul turc Oguz Yilmaz are afaceri imobiliare în Bucureşti şi în Voluntari. Dintre proiectele sale, amintim ansamblul rezidenţial Jupiter, format din trei blocuri de locuinţe cu 11 etaje fiecare, aflat în Bucureşti, dar şi Hydra şi Athos, situate în Voluntari.