November 5, 2015

Complexul President ****, Aqua Park cel mai “vanat” din Baile Felix!

Baile Felix ramane si in acest an locul preferat de cei care isi doresc sa aiba parte de un sejur relaxant. Este recunoscut pentru zona linistita, dar si pentru numarul mare de hoteluri si pensiuni de care dispune. Dintre acestea se evidentiaza Complexul President ****, un loc ales de turistii care doresc sa aiba parte de cele mai bune servicii, la un pret avantajos. Amplasat la liziera padurii, intr-un cadru natural deosebit, la altitudinea de 140m, ofera conditii excelente pentru relaxare, tratament, dar si pentru intalniri de afaceri.

 

aqua-apark-0066

Sunt atribute carora li se adauga dotarile si atitudinea deschisa si prietenoasa a personalului. Complexul President **** prezinta si in acest an oferte de nerefuzat, cu cazare 4 nopti si 1 noapte gratuit, loc in camera dubla standard cu demipensiune si tratament cu 46 euro/zi sau loc in camera dubla superior cu demipensiune si tratament 49 euro/zi.

Aceste pachete pun la dispozitia celor care aleg sa viziteze Baile Felix cazare in incinta Hotel President**** de duminica pana vineri, cu parcarea asigurata, tratament balnear, consultatie medicala de specialitate si 3 proceduri/sedinta.

Pentru activitati de relaxare, este inclus si accesul la piscinele hotelului cu apa termala,dar si accesul la saune, jacuzzi si Aqua Park. In ceea ce priveste partea culinara, in acest pachet turistii au pusa la dispozitie si  masa demipensiune, cu preparate din gastronomia romaneasca si internationala.

Pentru agrement, la cererea clientilor, Complexul President **** organizeaza excursii pentru vizitarea orasului Oradea – Palatul Baroc (1762), Muzeul “Tarii Crisurilor” Sirul Canonicilor (construit in 1773, format dintr-un culoar de peste 100 m.), orasul Budapesta,  precum si vizitarea diferitelor obiective turistice – Pestera Ursilor, Pestera Focul Viu, Pestera Meziad, Cetatile Ponorului (rezervatie naturala complexa alcatuita din 3 avene uriase si un rau subteran), vizitarea statiunii Stana de Vale situata la o altitudine de 1100 m.

Complexul President ****– locul preferat de turistii din Baile Felix va fi prezent la Targul de Turism Touristica, ce va avea loc in perioada 20-22 Noiembrie 2015, la Polus Center, cu intrare libera, intre 10:00 – 22:00.

Ne vedem la Targul de Turism Touristica!

 

aqua-apark-0039

 

aqua-apark-0072

 

aqua-apark-0093