March 3, 2016

Clujenii au tot mai multe curse charter la indemana!

 Clujenii se pot bucura deja de oferte spectaculoase pentru concediile din sezonul vară-toamnă.  De la city break-uri la destinații turistice îndepărtate și exotice, cele mai bune oferte pot fi găsite la târgurile de profil. La finalul săptămânii viitoare, în Cluj-Napoca, Târgul de Turism Touristica vine în atenția celor care se pregătesc de vacanță cu reduceri atractive. 11-13 Martie este perioada dedicată celor care doresc să se bucure de oferte early-booking sau last minute.

banner comunicat

Cluj-Napoca – tot mai multe curse charter: Munte, mare, destinații la sute de kilometri distanță sau la mii de kilometri, cu zboruri direct din Cluj-Napoca sau posibilitatea de a călători cu autocarul, destinația aleasă este necesar să puncteze cât mai multe beneficii din dorințele turiștilor. ”În ultimii ani, numărul de zboruri din Cluj-Napoca a crescut spre principalele destinații. Dacă până acum, ofertele cele mai bune erau cu plecare din București, tour operatorii au luat în calcul nevoile turiștilor din zonele de centru și Nord Vest a țării, astfel încât tot mai multe curse charter sunt cu plecare din Cluj-Napoca: Santorini, Chania, Rimini, Costa Blanca”, afirmă Carmen Ciocian, Senior Project Manager Târgul de Turism Touristica.

Cum alegem vacanța ideală?

Procesul de informare: Internetul este una dintre cele mai eficiente metode de a alege destinațiile potrivite de vacanță. Descoperirea zonelor de interes,  excursii opționale, recenzii la hoteluri, dar și atracții locale de care turiștii se pot bucura o dată ajunși la destinația dorită.

Căutarea ofertelor: Secolul vitezei nu ne permite adeseori o lungă perioadă de research. Din acest motiv, de îndată ce am ales locațiile care prezintă interes pentru noi, este necesar să căutăm ofertele favorabile. Raportul calitate-preț este cel după care se ghidează cei mai mulți turiști. De la rezervarea la un hotel de 3* până la servicii de lux oferite de resorturi de 5*, plaja de oferte este pentru buzunarele tuturor celor care aleg să beneficieze de oferte early-booking sau last minute.

bilete-avion-general

Târgul de Turism Touristica este locul unde agențiile de turism de top sunt prezente bianual la Polus Center, venind în grija vizitatorilor cu destinații turistice ce au reduceri substanțiale, ce pot depăși 50%, în funcție de tour operatori.

11-13 Martie – early booking și last minute

Rezervă-ți vacanța mult dorită în Grecia, Spania, Turcia, Bulgaria sau în destinații exotice! Cele mai importante agenții vin în orașul tău la Târgul de Turism Touristica! Luna de miere, city break-uri, vacanțe pentru întreaga familie, excursii pentru seniori – toate ofertele turistice sunt regăsite în 11-13 Martie, la Târgul de Turism Touristica, Polus Center. Evenimentul este organizat de Libero Events.

O vacanță pe an: Printre turiști, se întâlnește și un număr important dintre cei care ajung să viziteze o țară străină, din Europa sau alt continent, doar o dată pe an, de cele mai multe ori în sezonul de toamnă – iarnă. Târgul de Turism Touristica aduce în atenția celor care își plănuiesc vacanțele cele mai bune oferte de early booking și last minute.

Despre Libero Events: