November 14, 2014

Cina de Revelion intr-o tabara de benuini pe dunele de nisip? Cat te costa o astfel de vacanta?

In unele vacante ai sansa sa mergi doar o data in viata, de aceea cei care isi permit vacante de cateva mii de euro pot alege sa achizitioneze o vacanta altfel decat apropiatii sau cunoscutii lor.

bedouin-v2

Una din variante este sa iei cina intr-o tabara de benuini pe dunele de nisip unde stai de vorba cu un astrolog despre cate-n stele si in luna in Abu Dhabi. Ai avea ocazia sa vezi cum traiesc beduinii, sa mananci paine facuta de ei, sa fumezi narghilea sau sa inveti de la ei cum se fac covoarele. Vei fi uimit sa afli că se mănâncă și carne de cămilă.

Pentru aceasta trebuie sa dispui doar 2500 de euro/persoana, timp liber si buna dispozitie.

Daca asa ceva vezi doar in filme acuma poti sa traiesti asta si pe pielea ta.

Servicii exclusiviste, inchirieri de avioane, mese sofisticate si atentie maxima din partea agentiei de turism sau a hotelierilor este noul trend in materie de vacante.

Ei bine, agentiile de turism din Romania ofera servicii care satisfac chiar si cele mai pretentioase gusturi.

Weekendul urmator sa desfasoara cea de-a 11-a ediţie a Târgului de Turism Touristica la Polus Center, (intrarea 4) Cluj-Napoca.

Vino să îţi achiziţionezi vacanţa de Revelion, munte, ski, exotice la cele mai bune preţuri cu reduceri de până la 35%. În funcţie de oferta agenţiilor reducerile pot depăşi şi 35% la rezervările pe loc. 

Dacă deja visezi la vacanţa de vară din 2015, vino şi vezi ofertele super-earlybooking!