November 13, 2013

Vacante reduse la Târgul de Turism Touristica la Polus Center, Cluj-Napoca

Touristica vă așteaptă cu oferte de vacanță!

Între 22 și 24 noiembrie 2013 va avea loc ediția cu numărul 9 a Târgului de Turism Touristica la Polus CenterCluj-Napoca.

Iarna aceasta vor fi din nou multe oferte pentru stațiunile montane din România, datorită investiţiilor în acest sector, a proximității și a timpului scurt în care turiștii pot sa se deplaseze spre munte. Cei ce promovează aceste destinații  nu sunt doar agentiile de turism, ci și reprezentanțele turistice ale acestor zone. Dacă o dată cu prima zăpadă veți dori să mergeți la schi, Austria este mereu primitoare. In Tirol gasesti oferta la 175 Euro/persoana/7 nopti cazare/demi-pensiune. Pentru cei care prefer orasele impodobite un sejur în Viena la Hotel Anatol ***pretul este de 220 Euro/ persoana/4 nopți cazare cu mic dejun inclus.

Excursii “acasă la Moș Crăciun”, cu Safari la o fermă de reni, cu Husky pe snowmobil și pescuit la copcă pot fi un vis devenit realitate pentru copii, în Laponia ajunge la pretul de 1669 Euro/sejur+taxe incluse.

Ce oferte de Revelion găsim la târg?

Sejur în Paris la Hotel Chanteloup – 4 nopți cu mic dejun inclus la pretul de 230 Euro/mic dejun și transport cu avionul – plecare din București, Cluj-Napoca,Timișoara (taxa de aeroport inclusă).

Revelionul într-o destinație exotică, departe de zăpada și frigul autohton poate fi prin alegerea unui sejur în Dubai la Hotel Jormand Apartments Bur Dubai-4 nopți cazare/mic dejun la pretul de 600 Euro/persoana.Tel Aviv este o destinație tangibilă datorită noilor zboruri low cost directe din Cluj-Napoca. Revelionul la munte în țară ajunge la costul de 1600 ron/persoana cu 4 nopți cazare, cu masa festiva si evenimente conexe. Statiuni precum Suior – Maramures, Straja,Hotel President – Baile Felix, Cavnic, Aqua Day Spa – Targu Mures, vin cu oferte locale.

Ediția de iarnă Touristica aduce vești bune și pentru cei care vor să-și plănuiască vara anului viitor, având cei mai mari touroparatori cu oferte de super-early booking.

Vă așteptăm!

[frame bgcolor=”#0e3f70″ version=”light”][/frame]