December 8, 2012

4 detalii de care sa tii cont in planificarea vacantei de Revelion

Vacanta de Revelion trebuie planificata temeinic pentru a te putea bucura de toate avantajele pe care le ofera destinatia aleasa in aceasta perioada. De la preturile la cazare, la biletele la concertul de Anul Nou, detaliile sunt esentiale in succesul vacantei tale.

4 detalii de care sa tii cont in planificarea vacantei de Revelion
Iata 4 detalii de care este bine sa tii cont in planificarea vacantei de Revelion:

1Hotelul pentru vacanta de Revelion

Daca iti petreci Anul Nou in aer liber, alege un hotel central, la care sa poti ajunge chiar si pe jos. De Revelion iese multa lume pe strada, au loc concerte si festivitati, iar transportul poate fi ingreunat. Daca in noaptea de Revelion mergi undeva departe, solicita la hotel un serviciu de transport pentru a te putea intoarce la ora dorita.

 2Obiectivele turistice

Planifica vizitarea obiectivelor turistice fie cand ajungi la destinatie, in primele zile, fie la sfarsitul vacantei de Revelion. De Anul Nou, acestea vor fi inchise cateva zile.

In schimb, poti vizita gratuit pietele de Craciun cu program prelungit. Exista targuri de Craciun care se deschid in noiembrie sau decembrie si care functioneaza pana in prima saptamana a anului urmator. De exemplu, piata de Craciun de pe Champs-Elysees din Paris este deschisa intre 16 noiembrie 2012 si 6 ianuarie 2013.

3Bilete la concert

citeste mai multe aici