February 19, 2014

Vara asta se merge in Grecia cu Nord Travel!

Nord Travel te trimite in Grecia la mare de la 125 Euro/persoana / 7 nopti cazare si transport cu autocarul !

 Staţiunea Paralia Katerini este situată în regiunea Pieria, zona din partea nordică a Muntelui Olimp, numită “ţara bogată” sau “ţara de sub munte”. Staţiunea Paralia şi oraşul Katerini alcătuiesc cel mai cosmopolit şi mai luminos colţ din Pieria, situate la numai 75 km la sud de Salonic şi 20 km de Muntele Olimp. Paralia are o plajă lata cu nisip fin care se întinde pe mai mulţi kilometri, cu ape curate si puţin adânci. A fost distinsă cu Steagul Albastru ani la rând.

New Image New Image2 New Image3

Riviera Olimpului, aceasta salba de statiuni, se intinde intre Masivul Olimpului cu varful Mytikas (2917 m), unde vechii greci isi venerau Pantheonul cu Zeus, Hera, Apollo, Artemis, Poseidon, Hermes, Are, Hefaistos si legendara Mare Egee.

In zona Pieriei se afla: ruinele orasului antic Dion unde existau templele zeilor Macedoniei antice, Pidna – locul celebrei batalii dintre romani si macedonieni, Skotina unde s-a nascut Orfeu si Platamonas cu celebrul castel bizantin si apoi latin, din anul 1204.

Va garantam o vacanta extraordinara in aceasta statiune cosmopolita, unde gasiti numeroare restaurante şi taverne cu  mâncăruri tradiţionale greceşti, dar şi internaţionale, o mulţime de magazine, sporturi nautice si o bogată varietate de cluburi de noapte. 

Programul excursiei:

Ziua 1: Plecare in fiecare zi de vineri din peste 25 de orase din tara

Ziua 2: Sosire în staţiune dimineaţa (în funcţie de formalităţile vamale). Cazarea în staţiune se face începând cu ora 14:00.

Ziua 3 – 8: Timp liber pentru plajă, distracţie, cumpărături, relaxare sau programe opţionale: Atena, Athos, Meteora, Salonic, Insula Skiathos, Waterland, Muntele Olimp, Insula Evia sau Seara Grecească.

Ziua 9: Eliberarea camerelor în jurul orei 9:00. Ora de plecare spre România este intre 15:00 si 18:00, ora exactă fiind comunicată de către reprezentanţii locali. In tara se va ajunge a 2-a zi in functie de formalitatile vamale si trafic.

Oferte cazare:

Vila Golden Beach – confort superior 

Avantaje: amplasare in centrul statiunii, camere mobilate modern, balcoane spatioase, internet wireless gratuit, lift, programe TV romanesti, distanta mica fata de plaja, proprietar foarte amabil, incapere pentru bagaje si baie cu dus disponibile in ziua plecarii.

Localizare: se află în zona centrală a staţiunii, la cca 150 m de plajă, in apropiere de magazine cu suveniruri, un parc pentru copii si super-marketul Lidl.

 Camere: studiouri de  2, 3 sau 4 persoane dotate cu  tv (programe romanesti), aer condiţionat (contra cost – 5 euro/camera/noapte), baie proprie wc/duş, bucătărie – chicinetă echipată cu frigider, plită, veselă, tacâmuri, balcon sau terasa.

Masa: fara masa.

Optional se poate asigura la un restaurant din apropiere: mic dejun – 4 euro/persoana/zi si cina 8 euro/persoana/zi.

Facilitati: vila, modern renovată în 2009, dispune de terasă, recepţie, salon-lobby la intrare, lift, internet.

Observatii: La receptie puteti gasi afisate informatii despre statiune, precum si contactele reprezentantilor locali, vorbitori de limba romana.

1248070812_53289

1240555924_13734 1240555922_92677

Vila Ivet (fosta Vila Amor) – confort superior
Avantaje: amplasare in zona centrala a statiunii chiar langa agentia partenera, camere si balcoane foarte spatioase, internet wireless gratuit, programe TV romanesti, distanta mica fata de plaja.
Localizare: se află în zona centrală a staţiunii, la cca 100 m de plajă, in apropiere de magazine cu suveniruri, un parc pentru copii si super-marketul Lidl.Camere: studiouri de  2, 3 sau 4 persoane dotate cu  tv (programe romanesti), aer condiţionat (5 euro – camera/noapte), baie proprie wc/duş, balcon, bucătărie – chicinetă echipată cu frigider, plită, veselă, tacâmuri, balcon sau terasa.Masa: fara masa.Optional se poate asigura la un restaurant din apropiere: mic dejun – 4 euro/persoana/zi si cina 8 euro/persoana/zi.Facilitati: vila construita in 2008 cu dotari moderne, dispune de terasă, salon-lobby la intrare, lift, internet.Observatii: In salonul de la parter, puteti gasi afisate informatii despre statiune, precum si contactele reprezentantilor locali, vorbitori de limba romana.

La receptie puteti gasi afisate informatii despre statiune, precum si contactele reprezentantilor locali, vorbitori de limba romana.

hzl2meOi amor.receptie1

poza_grecia-paralia-paralia-katerini-ivet-fosta-amor-vara-2013-autocar-individual_large_uc_10563-34268

vila-amor-paralia-katerini-80057

Tarife: de la 125 Euro/persoana / 7 nopti cazare si transport cu autocarul 

untitled

Vino la Targul de Turism Touristica in perioada 21-23 martie 2014 la Polus Center si rezervă-ţi acum vacanţa pentru a prinde cele mai mici tarife de Early Booking pentru rezervari efectuate si achitate:     

15% pana in 28.02.2014 (se aplica la tarifele din tabel)     

10% pana in 31.03.2014 (se aplica la tarifele din tabel)