November 2, 2015

Vacanțele de vară 2016 pot fi rezervate în acest sezon cu un avans minim de 50 Lei

Toamna e momentul cel mai bun să îți faci rezervarea pentru vacanța de vară din anul următor. Deși încă se caută ofertele pentru Crăciun sau Revelion, agenţiile de turism afișează prețuri și la jumătate pentru cei care fac rezervări timpurii pentru vara 2016. În funcție de destinațiile alese, ofertele agențiilor de turism sunt variate: românii au posibilitatea de a achita un avans minim la rezervare de doar 50 Lei/ persoană sau de a achita în primă fază doar 25% din prețul pachetului.

Touristica

Astfel, cumpărată din timp, şi vacanţa în afara ţării este mai ieftină. Destinațiile cu discount de până la 50 % rămân cele din Grecia, în destinații precum Riviera Olimpului, Thassos, Corfu, Halkidiki.

Ofertele pentru Dubai, Maldive, Cancun, sunt cu 10-15% mai ieftine acum, cu prețuri începând de la 479 Euro. Mai accesibilă este Antalya, una dintre destinaţiile preferate de români, unde pentru un sejur de 7 nopți și transport cu avionul, viitori turiști achită de la 273 Euro.

Să nu uităm că pentru Bulgaria agențiile de turism oferă  reduceri de până la 40 % la cazare, iar Grecia și Spania ne deschid porțile pentru sejururi începând de la 274 Euro.

Reducerile aplicate pentru stațiunile din destinațiile mai sus menționate încep de la 20% și ajung până la 50% în funcție de agenție și operator.

Astfel, un sejur de 7 nopți la un hotel de 4 stele în Corfu, Grecia, pornește de la 339 Euro, o vacanță în aceleași condiții la Nisipurile de Aur, în Bulgaria, pornește de la 350 Euro, iar o vacanță similară în Costa Brava, Spania se vinde cu 452 Euro.

Dacă visați să descoperiți orașe europene deosebite, puteți porni într-un circuit cu autocarul sau avionul în țările preferate. Astfel, cu o reducere de până la 30% puteți cumpăra o vacanță de tip circuit cu autocarul în Italia, Austria sau Germania, la prețuri pornind de la 350 Euro. În preț sunt incluse 9 nopți de cazare cu mic dejun la hoteluri de 2 și 3 stele, vizite și ghid însoțitor.

Sute de alte oferte se găsesc la Târgul de Turism Touristica, organizat de Libero Events, aflat la cea de-a 13-a ediție, deschis timp de trei zile, începând de vineri, 20 noiembrie, până duminică, 22 noiembrie 2015. Târgul va avea loc în incinta Polus Center, între 10:00 – 22:00, iar intrarea este liberă.