November 13, 2014

Vacante reduse cu 35% la Targul de Turism Touristica

În perioada 21-23 noiembrie 2014 va avea loc cea de-a  11-a ediţie a Târgului de Turism Touristica la Polus Center, (intrarea 4) Cluj-Napoca.

Vino să îţi achiziţionezi vacanţa de Revelion, munte, ski, exotice la cele mai bune preţuri cu reduceri de până la 35%. În funcţie de oferta agenţiilor reducerile pot depăşi şi 35% la rezervările pe loc.

Ce oferte de găsim la târg?

Daca alegem in vecinatate, Bulgaria/Bansko un sejur incepe de la 94 Euro/4*/demipensiune/transport individual sau Austria/Innsbruck, Alphotel 4* de la 244 Euro.

Revelionul intr-o destinatie exotica, departe de zapada si frigul autohtone poate fi prin alegerea unui sejur in Dubai la Hotel Jormand Apartments Bur Dubai – 4 nopti/415 Euro transport avion cu toate taxele incluse!

Revelionul la munte poate inseamna 3 nopti cu un buget de aproximativ 1600 de Ron/persoana.

REVELION LA SUIOR MARAMURES: 3 nopti/ 1580 lei/pers/cam dubla- cazare cu mic dejun bufet suedez; – pranz si cina bufet suedez (fara bauturi alcoolice incluse); – cina festiva de Revelion, acces gratuit la sauna, jacuzzi, billiard, tenis de masa, darts, sala fitness pe intreaga durata a sejurului;  urcari cu telescaunul.

white-X-masDacă deja visezi la vacanţa de vară din 2015, vino şi vezi ofertele super-earlybooking!

 De exemplu un sejur in Grecia poti achizitiona la pretul de 186 Euro/transport avion, in Bulgaria de la 10 Euro/persoana.