January 29, 2014

Va doriti vacante all inclusive?

Multi dintre noi deja stim ce inseamna termenul all inclusive si tanjim tot mai mult dupa o relaxare totala din punct de vedere a ritualului meselor regulate pe zi.

All_Inclusive580

In functie de hotel sau resort, numarul de stele, de tara, de destinatie serviciile de all inclusive difera. Hotelurile ce au varianta “all inclusive” (AI) pun la dispozitie pensiune completa (mic dejun, pranz si cina), bauturi alcoolice si nonalcoolice locale, cafea, ceai, gustari la cafenele si barurile hotelului, precum si posibilitati de distractie si activitati sportive.

Un motiv in plus pentru a achizitiona un astfel de pachet este pretul relativ redus al acestuia raportat la diversitatea si calitatea serviciilor. Avand atatea optiuni de distractie in hotel pentru care ati platit deja agentiei (la un pret foarte bun), nu mai trebuie sa va faceti probleme pentru banii de buzunar.

Exista si serviciile de ultra all inclusive care includ introducerea unor bauturi internationale in meniu intre anumite intervale orare, toata ziua, precum si alte servicii suplimentare: acces la sauna, sala de fitness, organizare de excursii optionale, invitatie pentru diverse programe de divertisment sau spectacole.

O vacanta all inclusive poate cuprinde insa, in functie de agentie, pe langa unele gratuitati si servicii in ce priveste regimul alimentar si activitati de recreere, sporturi, jocuri pentru copii, etc.

Este recomandabil achizitionarea unei vacante all inclusive sa va relaxati in totalitate, fara sa fiti nevoit sa cautati restaurantul potrivit bugetului dumneavoastra, mai ales ca ofertele contin in general reduceri semnificative.

Unde gasesti vacante all inclusive?

Cele mai bune oferte de vacanță in regim all inclusive si ultra all inclusive de vara vă așteaptă între 21 și 23 martie 2014 la Polus Center, Cluj-Napoca – Targul de Turism Touristica.

Vor fi prezentate diverse destinații de vară atât din România cât şi din străinătate, dar şi destinaţii exotice, programe pentru turism de aventură, turism de tratament, turism cultural şi de business etc.  cu reduceri aplicate în cadrul târgului  cu pana la 35 %. In functie de oferta agentiilor reducerile pot depasi si 35% la rezervarile pe loc.

Vă așteptăm cu drag!

sursa: roportal.ro