January 9, 2018

Trei destinații de pus pe wishlist în 2018 : cultură, gastronomie, orașe inedite

« China e o țară uriașă, copleșitoare și fascinantă. Este un amestec ciudat de obiceiuri străvechi și performanțe tehnici uluitoare. Un tărâm incredibil unde viața, moartea și chiar reîncarnarea sunt dictate de politică de stat «

china

 

 

 

 

 

 

Circuitul « De la Beijing la Shanghai și croaziera pe fluviul Yangtze » își propune să vă familiarizeze cu câteva dintre locurile emblematice ale acestei lumi: de la Beijing – orașul despre care omenirea a aflat de la Marco Polo,  la Marele Zid, de la orașele inedite cu canale ce amintesc de Veneția noastră, la Shanghai – oraș cosmopolit, mândria Chinei moderne, rivalul neobosit al Hong Kongului. Totul îmbinat cu o croazieră de 3 zile pe Fluviul Albastru pentru a admira o Chină idilică unde cu siguranță veți dori să vă mai întoarceți.

Agențiile touristice au pregătit pentru voi și pachete personalizate începând de la 2125 de euro/persoană, loc în camera dublă, taxe incluse.  Supliment cameră single: 530 EURO / persoană. Reducere a treia persoană în camera dublă: 30 EURO

 

“Ținutul care fascinează anual milioane de turiști prin frumusețea peisajelor”

Străbătut de patru lanțuri muntoase, între care renumiții Munți Atlas, cu plaje atât la Marea Mediterană cât și la Oceanul Atlantic și străjuit în același timp de Deșertul Sahara, Maroc este un ținut care fascinează anual milioane de turiști prin frumusețea peisajelor, aride sau luxuriante, prin măreția fostelor orașe imperiale și prin ospitalitatea cu care ești întâmpinat de localnici din deșert și până pe plaje sau aglomerațiile urbane.

Maroc (2)

Maroc este nu numai o țară, este o destinație turistică pe care în niciun caz nu o poți vedea într-un singur sejur. De aceea, nici noi nu o putem cuprinde într-un singur articol. Astăzi încercam să vă inspirăm în alegerea câtorva locuri pe care ați putea să le vizitați sau în care să vă relaxați…desigur, după ce vă decideți, lăsați rezervările în seama noastră și ne asigurăm că veți avea parte de o vacanță în Maroc așa cum vă doriți!

Un pachet de vacanță în perioada 25.04 – 03.05.2018 pornește de la 1080 euro/persoană, loc în cameră dublă, taxe de aeroport incluse.  Capacitate maximă cameră: 3 adulți sau 2 adulți + 1 copil 2-11,99 ani.

 

Cea mai mare insulă a Thailandei, situată în Oceanul Indian, la 860 km de capitala țării, Bangkok.

Thailand (2)

„Perla Sudului”, cum este adesea denumită insula,  se bucură de un relief variat. Plajele sunt fie mari întinderi de nisip alb, mărginite de palmieri și arbori căsuarină, fie sunt adăpostite în golfuri stâncoase. Interiorul insulei este un amalgam de dealuri împădurite, stânci de calcar, vegetație tropicală și plantații de cocotieri, arbori de cauciuc și acaju. Peisajul fermecător este completat de satele cu populație preponderent musulmană, orașele liniștite sau de centrele turistice aglomerate.

În Phuket, sezonul uscat  durează din luna noiembrie până în luna mai, aceasta fiind perioada recomandată pentru plajă și vizite. Climatul blând, apele calde și cristaline, plajele cu nisip alb și fin, serviciile hoteliere oferite sunt doar unele dintre motivele pentru care turiștii aleg această destinație pentru vacanță.

Insula oferă multiple posibilități de petrecere a timpului liber, printre care și sporturile acvatice: snorkeling, scufundări, schi nautic, windsurfing sau navigație. De asemenea, amintim și principalele obiective turistice de pe insula care merită vizitate: satul Thai și ferma de orhidee, acvariul din Cape Panwa, Muzeul Scoicilor, Templul Chalong, Templul Wat Phra Thong și crescătoriile de perle.

Insula Phuket este și un adevărat paradis pentru iubitorii de shopping, cu o gamă variantă de locuri pentru cumpărături, de la piețele cu mese organizate pe stradă până la marile centre comerciale și magazine specializate.

Ora în Thailanda este GMT+7 (nu există ora de iarnă/vara), iar diferența față de România în luna mai este de +5 ore (de exemplu ora 08:00 în România este ora 13:00 în Thailanda).

Moneda națională este Bhat-ul. Paritatea față de euro este de aproximativ 1 euro = 40 Bhat.

Oferta agențiilor de turism pentru o astfel de destinație exotică în perioada 12.05 – 22.05 porninește de la 1099 euro/ loc în camera dublă superior.

Tu unde ai decis să călătorești vara aceasta? Află mai multe despre destinațiile de top din acest an în cadrul Târgului de Turism Touristica, desfășurat în perioada 16-18 februarie la VIVO! Cluj-Napoca, unde poți rezerva pe loc vacanța mult visată cu ajutorul agențiilor de turism prezente în cadrul târgului.

www.touristica.ro