December 18, 2012

Topul celor mai bune restaurante din Bucureşti pentru Revelion 2013

Sărbătorile de iarnă în general şi Revelionul în particular reprezintă pentru proprietarii de restaurante o gură de aer proaspăt după ce vremea rece reuşeşte de multe ori să îi ţină pe oameni în casă. Astfel, pentru a-şi rotunji veniturile în anotimpul friguros proprietarii şi managerii de restaurante se întrec în a oferi preparate variate – mai mult sau mai puţin cunoscute -, băuturi scumpe sau tradiţionale şi DJ pe măsură. Cât de variate sunt ofertele în care se întrec restaurantele?

Topul celor mai bune restaurante din Capitală pentru Revelion 2013

Unii dintre jucători au pus pe masă – la propriu şi la figurat – ofertele încă de acum câteva luni, în speranţa că locurile se vor ocupa în totalitate până la trecerea dintre ani.

Două dintre cele mai căutate restaurante din hotelurile de cinci stele din Capitală sunt Cucina, cu specific italian şi Steakhouse (casa de fripturi) din cadrul hotelului de cinci stele JW Marriott. Tariful pentru masa festivă şi petrecerea de Revelion 2013 este de 890 de lei de persoană, care oferă acces în cele două restaurante dar şi în două săli de evenimente în care se organizează Revelionul. Masa este de tip bufet iar băutura nelimitată. Cu două săptămâni înainte de anul nou aproape toate pachetele sunt deja vândute.

 

Alte trei localuri de lux care îşi aşteaptă clienţii de Revelion sunt Sharkia (fostul Le Bistro), recent deschis anul acesta şi care oferă preparate din bucătaria est-mediteraneană, Prime Steaks and Seafood (cu fripturi şi fructe de mare) şi cafeneaua-restaurant Caffe Citta din cadrul complexului de cinci stele Radisson Blu de pe Calea Victoriei. Preţurile pentru meniul de Revelion 2013 în aceste restaurante variază între 200 de lei în restaurantul Sharkia şi 500 de lei în Prime Steaks and Seafood. Odată cu preţul variază şi meniul.

citeste mai multe aici