November 11, 2015

Românii își pregătesc vacanțele de vară pentru 2016 încă din noiembrie. Iată care sunt ofertele turistice pentru anul viitor!

Sezonul de iarnă abia acum începe, însă asta nu îi oprește pe români să se pregătească deja pentru vacanțele de vară destinate anului următor. Și asta pentru că târgurile din această perioadă stârnesc interesul viitorilor turiști, cu oferte early-booking și reduceri substanțiale la pachetele turistice puse la dispoziția lor.

getimage

Peste 10.000 de vizitatori sunt așteptați weekend-ul viitor la Târgul de Turism Touristica. Evenimentul se bucură deja de 12 ediții de un real succes, atât în rândul vizitatorilor, cât și în rândul tour operatorilor, agențiilor de turism, hotelurilor, reprezentanți ai diferitelor zone turistice din România și din străinătate.

Oferte si noutăți turistice valabile pentru vară 2016!

Și în această toamnă, în perioada 20-22 noiembrie, vizitatorii sunt întâmpinați de profesioniști ai industriei de turism pentru a-și alege destinația pentru vacanță. Agențiile de turism vin în întâmpinarea vizitatorilor cu destinaţii exotice, oferte speciale pentru luna de miere, programe pentru turism de aventură, turism de tratament, dar și cu oferte pentru croaziere, circuite culturale, vacanțe de aventură sau city-break-uri.

Reducerile vor fi substanțiale – promit organizatorii – de până la 50 % aplicate în cadrul târgului, în funcție de oferta agențiilor, destinație și/sau hotelul ales.

Noutate pentru 2016 este charterul spre Croația (Split) cu early booking de până la 30% pentru un sejur începând de la 320 Euro/ persoană /7 nopți la hotel de 3*. Biletul de avion și transferurile sunt incluse în tarif.

În Bulgaria în 2016 Hotel Evrika Beach Club 4*, Sunny Beach poate fi rezervat de pe acum la un preț de 36 Euro/ persoană/ noapte cu All Inclusive. Și aici se aplică reducerea de early booking de până la 27 %.
Vacanța este mai frumoasă când reducerile sunt mai mari, astfel cu reduceri de 45 % turiștii pot petrece în Zakynthos – de la 201 Euro/ persoană  / sejur. Ofertă valabilă până în 30.11.2015.

O altă noutate pentru 2016 este Algarve (Faro) din Portugalia la un preț special de la 495 Euro/ persoană / sejur.

Românii se pot îndrepta și spre Sardinia la tarife începând de la 430 Euro/ persoană – transport avion, București – Alghero – București.

Turcia rămâne și anul viitor în topul preferințelor și poate fi descoperită cu doar 330 Euro/persoană, hotel  4 stele, All inclusive / 7 nopți, avion cu toate taxele incluse.

Destinații cu caldură pentru vacanța de iarnă!

Profesioniștii industriei de turism prezintă și oferte turistice pentru perioada imediat următoare, astfel încât în cadrul târgului vizitatorii pot să își rezerve și vacanțele din această iarnă, în stațiuni turistice din țară și din străinătate.

Astfel, cu 40 % reducere, turiștii pot petrece o săptămână la Vila in Mittersill – Tirol (Alpii Kitzbuhel), cu 159 Euro/ persoană /7 nopți cazare.

În postul Crăciunului, pot fi regăsite oferte pentru călătorii pentru suflet la celebrele mănăstiri seculare de la Meteora, cu transport cu autocar, 2 cazări cu mic dejun la hotel de 3* de la 95 Euro/persoană.

Destinațiile exotice nu lipsesc însă nici în această iarnă. Turiștii se pot bucura de super oferta lunii decembrie – Punta Cana Hotel Be Live Collection Punta Cana 5* – doar 810 Euro, persoană / zbor din Madrid.

Revelion în Dubai cu spectacole impresionante de lumini și servicii la înălțime la doar 636 Euro / persoană, sejur avion 7 nopți, 3* cu mic dejun inclus.

Destinație luxoasă de revelion: Singapore & Malaysia de la 1595  Euro / persoană / 6 nopți cazare cu mic dejun. Biletul de avion, transferurile, tururi de oraș cu ghid local în Singapore, Malaca (prânz inclus) și Kuala Lumpur sunt incluse în tarif.

Și în România turiștii găsesc vacanțe la prețuri avantajoase, încă de la începutul lunii decembrie. Stațiunea ȘUIOR a pregătit o iarnă ca-n povești în Maramureș, cu o ofertă de nerefuzat: 799 lei/ 4 nopți / 5 zile, cazare, masă și skipass nelimitat. La acest pachet, turiștii mai beneficiază și de 30% reducere la închirierea echipamentelor de ski și snowboard; 25 % reducere pentru lecțiile de ski.

Touristica

Profesioniștii din turism din țară și străinatate își prezintă ofertele weekend-ul viitor la Cluj-Napoca, dar au pregătit și tombole și premii pentru vizitatori.

Vizitează toate standurile târgului și află cum poți merge gratuit în vacanță, doar prin completarea unui talon.

Accesul publicului la târg este gratuit, iar orarul de vizitare este de vineri până duminică, între 10:00 și 22:00, în Polus Center, în perioada 20-22 noiembrie. Târgul de Turism Touristica se află la cea de-a XIII-a ediție și este organizat de agenția de evenimente Libero Events, reunind cele mai bune oferte de vacanță împreună cu cele mai importante agenții de turism din România.