December 14, 2012

Rasfatul suprem pentru animalele de companie. Brazilia inventeaza motelurile dragostei

Expresia “viata de caine” si-a pierdut intelesul pentru unele patrupede. In Brazilia, de exemplu, a cincea piata pentru accesorii de animale, proprietarii acestora din urma ii rasfata cu meniuri speciale, lese cu diamante, chiar si moteluri in care isi pot gasi sufletul-pereche, se arata intr-un material realizat de CNN.
Rasfatul suprem pentru animalele de companie. Brazilia inventeaza motelurile dragostei
Un motel brazilian, ale carui camere sunt decorate pe teren cu oglinzi in forma de inima, ar putea induce in eroare orice vizitator. Oaspetii acestuia sunt de fapt un cuplu de buldogi, Cherry si Toby.
Motelul face parte din Animalle Mundo Pet, un impresionant complex pentru animale, situat in Belo Horizonte, Brazilia. Pe langa cazare, unitatea hoteliera ofera clientilor sai o gama larga de produse, de la biscuiti cu ciocolata pentru caini, la servicii de reproducere asistata.
O aventura in “motelul dragostei” costa 50 de dolari
Proprietarul lui Cherry spune ca aceasta este prea mica pentru a se imperechea, dar ca vor reveni la motel cand va atinge varsta potrivita. “Imi place sa ii ofer tot ce pot”, spune Leonardo Felipe da Silva“Multi oameni cred ca este prea mult, dar eu cred ca merita”. Da Silva cheltuie in jur de 300 de dolari pe saptamana pentru mancarea si accesoriile lui Cherry.