January 13, 2016

Primavara aceasta aduce cea de a 14-a editie Touristica in 11-13 Martie, Polus Center

Românii se pregăteasc deja pentru vacanțele de vară destinate acestui an. Și asta pentru că târgurile din această perioadă stârnesc interesul viitorilor turiști, cu oferte early-booking și reduceri substanțiale la pachetele turistice puse la dispoziția lor.

In perioada 11-13 Martie 2016, la Polus Center, Targul de Turism touristica se bucură deja de 13 ediții de un real succes, atât în rândul vizitatorilor, cât și în rândul tour operatorilor, agențiilor de turism, hotelurilor, reprezentanți ai diferitelor zone turistice din România și din străinătate.

Oferte si noutăți turistice valabile pentru vară 2016!

Vizitatorii sunt întâmpinați de profesioniști ai industriei de turism pentru a-și alege destinația pentru vacanță. Agențiile de turism vin în întâmpinarea vizitatorilor cu destinaţii exotice, oferte speciale pentru luna de miere, programe pentru turism de aventură, turism de tratament, dar și cu oferte pentru croaziere, circuite culturale, vacanțe de aventură sau city-break-uri.

Reducerile vor fi substanțiale – promit organizatorii – de până la 50 % aplicate în cadrul târgului, în funcție de oferta agențiilor, destinație și/sau hotelul ales.

Accesul publicului la târg este gratuit, iar orarul de vizitare este de vineri până duminică, între 10:00 și 22:00, în Polus Center, în perioada 11-13 Martie. Târgul de Turism Touristica se află la cea de-a XIV-a ediție și este organizat de agenția de evenimente Libero Events, reunind cele mai bune oferte de vacanță împreună cu cele mai importante agenții de turism din România