December 5, 2013

Meriţi să fii răsfăţat într-o piscină interioară cu vedere spre Mont Blanc – Alege HELIOPICTHÉRAPIE!

Trezeşte-ti simţurile, găseşte-ţi energia şi bunăstarea interioară perfecte pentru vacanţa ta în centrul oraşului Chamonix la Hotel l’Héliopic Sweet & Spa ****

HELIOPIC - piscine

HELIOPIC - spa_accueil

La poalele Aiguille du Midi, la SPA Nuxe ţi se oferă tratamente spa clasate la 4 stele într-un cadru nou, modern şi spaţios. Diversitatea serviciilor: tratamente faciale/corp, masaje solo/duo cu proprietăţi revigorante, împachetări corporale sau masaje cu uleiuri esenţiale cu diverse arome, cromoterapie, îţi sunt oferite de o echipă de profesionişti atenţi ce îţi promit că vei explora noi senzaţii. Te vei întorce în formă, cu pacea perfectă a minţii şi a spiritului.

HELIOPIC - spa_cabine massage

Designul rafinat cu oglinzi, pereţi de piatră şi materii prime unde apa este în mişcare şi crează valuri şi cascade, te face ca de fiecare dată când vizitezi centrul spa al Hotel l’Héliopic Sweet & Spa ****, să fii sigur că vei petrece un timp minunat în vacanţa mult dorită.

Aici, te bucuri de piscina interioară și jacuzzi cu abur, cu vedere spre Mont Blanc (cel mai înalt vârf din Alpi şi din Europa de Vest) baie de aburi, banya, tepidarium şi duș rustic din lemn. Poţi testa şi grota de gheaţă şi baie de gheaţă.

HELIOPIC -Grotte de glace

Chiar şi facilităţile cele mai tradiționale au fost restructurate şi oferă inovaţii revoluţionare. Profită de spațiul de make-up, produse naturale, uscătoare de păr, vestiare , toate serviciile pe care le doreşti şi ai nevoie într-o vacanţă perfectă.

Bucură-te de momente excepționale într-un cadru luxos şi foarte accesibil, crează-ţi o experienţă unică din care te vei simţi mai frumos, mai sănătos şi mai relaxat.

Spa Nuxe este atent la fiecare detaliu pentru a combina natura, lux-ul și eleganţa specifică calităţii frantuzeşti. În această locație exclusivistă şi totusi la îndemâna oricui găseşti energia din plante, flori şi remedii naturiste.

Îngrijirea corpului prin metode moderne pentru fiecare tip de piele în parte cu kashmir, esenţe din copaci şi sute de alte solutii folosite pentru a da luminozitate şi sănătate pielii tale. Să nu uităm de diversitatea tipurilor de masaj (Kashmir Massage, Serenity Massage, Slimming Body treatment) atât specifice zonei cât şi inspirate din culturile orientale – L’Héliopic Signature ce aduc recuperare fizică şi psihică corpului tău.

Dacă te-am convins ne poţi contacta la:

Nuxe SPA - Paris

Adresss: 50 place de l’Aiguille du Midi74400Chamonix-Mont-Blanc. FRANCEPhone: +33 (0)4 50 54 55 56Email: spa@heliopic.com

Web: http://heliopic-hotel-spa.com/

https://www.facebook.com/Heliopic

                            

 

 

 

logo

 

 

 

 

 

[frame bgcolor=”#0e3f70″ version=”light”][/frame]