January 21, 2014

Incep reducerile vacantelor de vara – la Targul de Turism Touristica

Pentru ca iarna nu mai e iarna si timpul trece foarte repede, mai este puțin și sezonul de vară își deschide porțile iubitorilor de vacanțe, moment potrivit pentru a 10 – a ediție a Târgului de Turism Touristica.

cover touristica 10

Cele mai bune oferte de vacanță de vara vă așteaptă între 21 și 23 martie 2014 la Polus Center, Cluj-Napoca împreună cu cei peste 60 de expozanți care expun în cadrul evenimentului. Regăsim agenții de turism, reprezentațe turistice, hoteluri, publicații de profil, etc.

Vor fi prezentate diverse destinații de vară atât din România cât şi din străinătate, dar şi destinaţii exotice, programe pentru turism de aventură, turism de tratament, turism cultural şi de business etc.  cu reduceri aplicate în cadrul târgului  cu pana la 35 %. In functie de oferta agentiilor reducerile pot depasi si 35% la rezervarile pe loc.

Evenimentul este dedicat si operatorilor in turism, astfel pe parcursul celor 3 zile sunteți așteptați pentru crearea de noi relaţii sau îmbunătăţirea celor existente într-un cadru informal şi plăcut.

Vă așteptăm cu drag!

 

[frame bgcolor=”#264969″ version=”light”][/frame]