February 10, 2014

Evenimente reuşite – locaţie potrivită – Hotel l’Héliopic Sweet & Spa **** Chamonix

Hotel l’Héliopic Sweet & Spa **** Chamonix, un hotel nou şi modern situat vis-à-vis de Aiguille du Midi îţi oferă săli de conferinţă/seminarii/întâlniri anuale, team building-uri, workshop-uri, cocktail-uri, întâlniri de bord, showroom-uri, week-enduri motivaționale şi sesiuni de brainstorming.

HELIOPIC - s+¬minaires

Hotelul dispune de 4 săli modulare de peste 60 mp pentru găzduirea evenimentelor corporatiste, de business sau doar simple întâlniri de afaceri.

Hotelul oferă organizatorului servicii personalizate şi un nivel ridicat al echipamentelor disponibile în săli, precum și activități conexe și poate găzdui până la 225 de participanți, având cel mai mare spatiu dedicat evenimentelor din zona montană aferentă.

Aranjarea în sala evenimentului se poate face la cerere sau în formatele clasice: aranjare în stil “școală”, în stil “teatrul”, în stil “U”.

Bucurați-vă de acces nelimitat la servicii şi echipamente audiovizuale şi accesorii furnizate de Hotel l’Héliopic Sweet & Spa **** microfoane, calculatoare, imprimante, video-proiector, ecran, birou, fotocopiator, telefon, acces nelimitat WiFi, servicii de servire în pauzele de cafea.

Hotel l’Héliopic Sweet & Spa **** oferă mult mai mult decât o călătorie de afaceri,  îţi propune să îmbii plăcerea cu munca, te ajută în aspect de instruire, motivare, integrare, spirit de echipă brainstorming, de aceea, atât vara cât şi iarna, te  provocăm la miscare, sport și activități de petrecere a timpului liber în grup, activități de agreement, seri tematice, cocktail-uri, excursii à la carte (Aiguille du Midi, Mer de Glace, Vallée Blanche) activități culturale sau activități sportive conduse de profesioniști (Snowshoeing, sanie cu câini, mountain bike, golf, canotaj, alpinism, drumeții, schi alpin, snowboarding, schi fond echitatie, biatlon, alpinism pe Mont Blanc şi snowmobiling) și multe altele.

Profitaţi de numeroasele avantaje ce vă sunt asigurate de Hotel l’Héliopic Sweet & Spa **** ca evenimentul dumneavoastră să se desfăşoare fără probleme:  frumuseţea peisajului alpin, o zonă de schi de 187 km, restaurant tradițional francez cu capacitate ridicată, bufete și meniuri tematice, gustări specifice, un centru spa, camere foarte confortabile şi elegante, activități de divertisment şi un mare sentiment de ospitalitate.

 logo

Dacă te-am convins ne poţi contacta la:                                                        

Adresss: 50 place de l’Aiguille du Midi

74400 Chamonix-Mont-Blanc. FRANCE

Phone: +33 (0)4 50 54 55 56

Email: commercial@heliopic.com

Web: http://heliopic-hotel-spa.com/

https://www.facebook.com/Heliopic