October 19, 2022

Destine Holidays intră pe un nou segment de piață prin serviciul de broker de vacanțe

Destine Holidays este o agenție de turism înființată în anul 2018, având ca principal obiect de activitate
promovarea și vânzarea întregului mix de servicii turistice: cazări în țară și străinătate, pachete turistice, bilete de avion, bilete de autocar, rent-a-car, transferuri la și de la aeroport, asigurări medicale de călătorie etc.
„Începând cu vara trecută călătoriile și turismul au revenit pe un trend crescător datorat, în principal, relaxării restricțiilor de călătorie. Turiștii au devenit însă din ce în ce mai exigenți atunci când vine vorba să-și achiziționeze vacanța. Pe lângă servicii de calitate, aceștia caută diversitate, siguranță și garanția unei vacanțe perfecte. Acesta este și motivul pentru care am lansat acest nou serviciu pentru piața din România, pe care noi l-am denumit BrokerulTăuDeVacanțe. Ne dorim să oferim clienților noștri o varietate de vacanțe din care să poată alege tocmai pentru a se bucura din nou de plăcerea de a călători”, declară Cosmin Cismaș – Business Development Manager.

Destine Holidays devine hypermarketul de vacanțe, locul în care turistii pot găsi cea mai complexă și mai variată gamă de servicii turistice.
Destine Holidays s-a născut din necesitatea de a veni în întâmpinarea clienților cu un produs nou care să satisfacă nevoia de călătorie a acestora. Prin acest concept, turiștii Destine Holidays pot compara ofertele de călătorie ale celor mai importanți tour-operatori atât din România, cât și din străinătate. Astfel, turiștii își pot alege singuri cu ce tour-operator să călătorească în vacanță, în urma unei consultanțe axate pe nevoile și bugetele acestora.
O altă noutate cu care vine Destine Holidays, este lansarea, pe piața de travel din România, a conceptului Flash Sales. Datorita acestui concept nou pe piata turistica din Romania, turistii Destine Holidays vor beneficia periodic de tarife speciale pe anumite destinatii promovate de agentie. Flash Sales sunt reduceri sau promotii la pachetele turistice promovate de agentie, pentru o perioada limitata de timp si numar de locuri. Practic in fiecare saptamana scoatem la vanzare anumite pachete turistice, in diferite destinatii, pachete care au un tarif special pe toata durata sezonului dar care sunt cu 20-30% mai mici decat tariful standard.

Pentru a beneficia de aceste tarife, turistii nostri nu trebuie decat sa urmareasca campaniile saptamanale de promovare pe care Destine Holidays le efectueaza, sa vina in agentiile noastre sau sa ia legatura cu unul din brokerii nostril colaboratori precum si pe site www.destine-holidays.ro si sa-si rezerve vacanta in saptamana campaniei de promovare. Astfel vor beneficia de o vacanta la tarife speciale sub tarifele standard ale pietei pe acelasi produs.