December 17, 2013

Descoperă savoarea delicateselor frantuzeşti în Chamonix la Epicerie Du Midi!

Franţa este o destinaţie de vis pentru oricine iubeşte mâncarea şi băutura bună. Oricât ai încerca să te delectezi cu deliciile frantuzeşti la tine acasă nu vei reusi. Trebuie să călătoreşti în Franţa deoarece la mâncarea gustoasă mai trebuie adăugat şi o ambianţă, un peisaj şi un aer proaspăt de munte.

Îţi recomandăm un local unde poţi îmbina tot ce e mai potrivit pentru o vacanţă de vis: munte, ski, mâncare, vinuri rafinate şi ospitalitate ireprosabilă.

Restaurantul aflat în Hotel l’Héliopic Sweet & Spa **** situat chiar la poalele Aiguille du Midi, în centrul localităţii Chamonix Mont Blanc, îsi întâmpină oaspeţii cu savoarea bucătăriei frantuzeşti de altadată la cele mai înalte standarde. Fiecare detaliu în restaurant aduce un omagiu stilului “retro-chic de munte”. Scaunele de culoare portocalie acordă farmec în îmbinarea cu lumina pandantivelor rustice de altădată. Vibrant de culoare, mobilierul evocă un stil neo-vintage, care exprimă bunadispoziţie şi energie.

Ingeniozitatea de decor se reflectă si în inventivitatea în feluri de mâncare care încântă chiar și cele mai pretenţioase gusturi. Fie că este vorba  de un mic dejun tip bufet sau o masă de seară cu prietenii, acest restaurant oferă o experienţă culinară unică pentru cupluri, familii sau grupuri de afacerişti.

Restaurantul de la Hotel l’Héliopic Sweet & Spa **** oferă mese atent pregătite, meniul copios pune în centrul atenţiei ingredientele de sezon iar gustările tradiţional frantuzeşti, sunt însoţite bineinteles şi de o alegere de vinuri de prestigiu.

 

HELIOPIC -restaurant2

 

 

Când mergi la ski, după câteva ore de relaxare eşti entuziast şi gata de a gusta cele mai bune preparate de sezon. Gustări gourmet, cafea proaspăt prăjită, specialități locale cu arome de munte şi multe alte delicatese găseşti la mini-alimentara bine dotată Epiecrie du Midi, situat chiar în interiorul hotelului Hotel l’Héliopic Sweet & Spa **** cu acces direct la telecabina Aiguille du Midi.

În câteva minute, cafeaua prietenoasă are mare grijă să-ţi dea energia potrivită fiind selectată din produse proaspete, cu multe calități nutriționale. Pe de altă parte tot aici găsiţi cele mai încântătoare vinuri fierte şi aromate cum numai în Franţa sunt.

Întreg meniul propune alimente sănătoase şi o privelişte deosebită.

Ori de câte ori te simți puţin flămând, vino şi răsfaţă-te cu un bufet de sandwich-uri inventive şi copioase şi poţi profita de acces WiFi nelimitat şi self–service. Mini magazinul alimentar inspirat de o pasiune eternă pentru regiune, echipa de gustare reinterpretează tradiții si datorită lor te vei bucura de o multitudine de gustări.

Vino şi bucură-te de o experienţă culinară, în orice moment al zilei, într-un cadru elegant şi o atmosferă rustică. Alegeţi una dintre felurile de mâncare atent preparate din meniul gândit să acopere necesarul de energie de zi cu zi, esențiale ale corpului, mai ales în perioada vacanţei la ski.

3D_rr2
New Imagelogo

 

 

 

 

 

 

Dacă te-am convins ne poţi contacta la:                                                         

Adresss: 50 place de l’Aiguille du Midi

74400 Chamonix-Mont-Blanc. FRANCE

Phone: +33 (0)4 50 54 55 56

Email: Restaurant@heliopic.com

Web: http://heliopic-hotel-spa.com/

https://www.facebook.com/EpicerieduMidi?fref=ts

 

[frame bgcolor=”#0e3f70″ version=”light”][/frame]