November 16, 2016

Descopera „Dolce vita” și relaxare sub soarele Toscanei! Hai la targ!

Coasta Amalfi este una dintre destinațiile de top din vestul Italiei, recunoscută pentru frumusețile și farmecul naturii, istoria-i bogată și splendoarea peisajelor. National Geographic a inclus această regiune în top 500 rute pe care orice turist trebuie să le bifeze într-o viață.

Zona pitorească și romantică a coastei Amalfi a servit drept inspirație pentru filmul “Sub soarele Toscanei”, una dintre productiile realizate după recunoscuta carte a lui Francis Mayes.

maxresdefault

Fiind locul unde muntele întâlnește marea, destinația se întinde pe parcursul a 50 de km de-a lungul coastei de sud, fiind populară pentru stâncile abrupte, țărmul presărat cu plaje pastelate și sate pescărești viu colorate. Drumul care unește portul Salerno și Sorreto traversează o zonă luxoasă cu faleze grandioase și grădini de lămâi.

Napoli, Positano, Sorrento, Ravello, Minori, Amalfi, Salerno sunt doar câteva dintre orașele răsfirate pe zone muntoase, în cartiere pitorești cu casele viu colorate, străduțe înguste și traseu  abrupt cu privelești care îți taie respirația, de-a lungul coastei care face legătura dintre ele.

Gândul la vacanță este tot mai intens, vacanțele sunt tot mai aproape, motiv pentru care partenerii Târgului de Turism Touristic propun pachete turistice avantajoase pentru rezervări timpurii. Astfel că o experiență idilică de 8 zile, cu cazare în regim hotelier de 4***, cameră dublă și demipensiune inclusă, transport cu avionul începe de la 695 de euro/persoană.

In weekendul 25-27 Noiembrie 2016 la VIVO Cluj Napoca, la Târgul de Turism Touristica ai Black Friday la vacanțe, îți rezervi din timp concediul și beneficiezi de cele mai bune prețuri early bird, pentru destinații pe care le ții de mult pe wishlist!

Sursă foto: https://i.ytimg.com/vi/MFpkJHCtkhA/maxresdefault.jpg