December 6, 2013

Cazează-te la poalele acoperişului Europei

Hotel l’Héliopic Sweet&Spa **** situat la poalele Aiguille du Midi, chiar în centrul localității Chamonix, încântă cu un design interior care celebrează farmecul din epoca de alpinism a anilor 50/60’.

HELIOPIC - chambre 1

Indiferent dacă alegeţi o escapadă romantică sau o pauză cu prietenii, vara sau iarna, în Chamonix-Mont Blanc, Hotel l’Héliopic Sweet & Spa **** vă invită la o experienţă retro-modernă într-o unitate de 4 stele, chiar la poalele acoperişului Europei.

Camerele, decorate cu stil, oferă o armonie pură de stat-of-the-artness şi tradiție. Toate camerele indiferent de categoria lor au originalitatea pură la fel ca şi în casele de oaspeţi de odinioară. Toată mobila este special concepută în spirit de epocă pur. Ţesătura perdelelor, scaunele şi fotoliile convertibile ies în evidență în contrat cu parchetul de stejar.

Confortul cald, într-un pat mare şi perne moi îmbinat cu razele magnifice ale soarelui de dimineaţă, poate fi modul tău de aţi trăi vacanţa.

Camerele standard beneficiează de un pat mare dublu sau două paturi de o persoană pentru o atmosferă de spaţiu perfect şi wellness confortabil.

HELIOPIC -sdbains

Camerele superioare cu pat mare dublu sau două paturi de o persoană şi un perfect fotoliu Cabrio sunt ideale pentru o familie cu doi adulți şi un copil, pentru un cuplu sau de ce nu prieteni.

HELIOPIC - chambre 2

Camere pentru familii presupun un pat mare dublu sau două paturi de o persoană şi două paturi supraetajate – pentru adulţi sau copii.

Toate camerele sunt dotate cu servicii avant-garde, echipamente high-tech, acces la bibliotecă, baie cu cadă şi WC și balcoane cu vedere la munte.

HELIOPIC - chambre familiale

 

Dacă te-am convins ne poţi contacta la:logo

Adresss: 50 place de l’Aiguille du Midi

74400 Chamonix-Mont-Blanc. FRANCE

Phone: +33 (0)4 50 54 55 56

Email: reservation(at)heliopic.com

Web: http://heliopic-hotel-spa.com/

https://www.facebook.com/Heliopic

 

[frame bgcolor=”#0e3f70″ version=”light”][/frame]