February 12, 2014

Hai în vacanţă în Muntenegru!

Agenţia de turism Holiday Store te trimite anul acesta la preţuri imbatabile în Muntenegru!

sveti stefan 3

Muntenegru te va încanta prin istorie, cultură, dar mai ales prin natura sa unica. Fie ca vă doriţi o vacanţa relaxantă pe ţărmul mării Adriatice, sau sunteţi în căutare de plaje sălbatice, distracţie, drumeţii, locuri impresionante de vizitat, vacanţa dvs. în Muntenegru va fi cu siguranţa memorabilă.

Veţi găsi aici întotdeauna ceva pe gustul dvs! Puteţi savura o cafea pe malul mării pe una dintre multele plaje ale rivierei Budva, puteţi face picnic pe malul lacului Skadar, sau de ce nu, un foc de tabară în Munţii Durmitor, pentru curajoşi recomandăm rafting în canionul Tara, iar pescarii nu trebuie să rateze Ada Bojana.

O data ajunşi in Muntenegru lasaţi-vă încântaţi de  insula Sveti Stefan, Parcul Naţional Durmitor, golful Kotor-Boka Bay, plajele din Ulcinj, portul Tivat, oraşul vechi Budva (un labirint de străduţe cu magazine, cafenele, restaurante, mici pieţe, biserici; în lunile de vară, seara, orasul vechi se transformă într-un teatru cu numeroase spectacole ale artiştilor locali dar nu numai) sau puteţi opta pentru o scurtă vizită in Dubrovnik-Croaţia.

Am ales pentru dumneavoastra cea mai confortabilă variantă de cazare, la Vila Mirko 3*, situată la doar 200 m faţă de complexul Slovenka Plaza şi având in fiecare cameră aer condiţionat inclus in preţ, chicinetă complet utilată, frigider, TV, baie proprie cu duş/cadă, majoritatea camerelor având şi balcon sau terasă.

04162013145618a7

 

1362991000Muntenegru Mirko DSCF2864

Holiday Store vă propune plecări săptămânale cu autocarul/microbusul în fiecare zi de vineri în perioada 20.06-12.09.2014.

Vino la Targul de Turism Touristica in perioada 21-23 martie 2014 la Polus Center si rezervă-ţi acum vacanţa pentru a prinde cele mai mici tarife!

Doar 112 eur/persoană/ sejur 7 nopţi în luna septembrie fară transport sau 178 eur/persoană/sejur 7 nopţi cu transport inclus!

15

Budva ae Mogren

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJuly 2011, Kotor-Budva-Petrovac-Bar-Lovcen, MontenegroJuly 2011, Kotor-Budva-Petrovac-Bar-Lovcen, Montenegropetrovac 2